Φαίη Σκορδά: Η απάντηση του περιοδικού στο ξέσπασμα της παρουσιάστριας για την αναληθή σχέση με τον Βιγκόπουλο! (Βίντεο)

Φαίη Σκορδά: Η απάντηση του περιοδικού στο ξέσπασμα της παρουσιάστριας για την αναληθή σχέση με τον Βιγκόπουλο! (Βίντεο)

Στεναχωρημένη ήταν το πρωί της Τετάρτης η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει σχέση με επιχειρηματία.

Η παρουσιάστρια, ξεκαθάρισε την θέση της, αφού όπως είπε της έχουν καταλογίσει σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία Αχιλλέα Βιγκόπουλο, κάτι που δεν ισχύει. Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια απάντησε στο δημοσίευμα του περιοδικού και ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τον άνθρωπο που της «χρεώνουν» ως σχέση! (Δείτε εδώ όσα είπε)

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκε η απάντηση του περιοδικού η οποία ανέφερε:

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που αποχωρεί από τους Μαχητές! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

"Το ρεπορτάζ, ως συνήθως, στηρίζεται σε κάποιες πληροφορίες από πηγές ή από το περιβάλλον του κάθε celebrity. Έτσι, και σε αυτή την περίπτωση, το Ciao magazine στηρίχθηκε σε πληροφορίες που μιλάνε για κοινή παρέα της κ. Σκορδά με τον κ. Βιγκόπουλο χωρίς να μπαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Άλλωστε και ο τίτλος αναρωτιέται τι συμβαίνει και δεν αναφέρει ότι κάτι συμβαίνει οπωσδήποτε. Η συγκεκριμένη αναφορά είναι σαφές ότι μιλά για μια φιλική γνωριμία και αναρωτιέται αν υπάρχει κάτι ανάμεσα τους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα: «Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι αυτό σημαίνει κάτι παραπάνω από την εξέλιξη μιας παλιάς φιλίας». Η μόνη που γνωρίζει την αλήθεια είναι η κυρία Σκορδά την οποία σεβόμαστε και εκτιμούμε και ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η κατάληξη ανάμεσα τους."! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: