Απίστευτη αποκάλυψη από την Ειρήνη Μερκούρη! Έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα του ανθρώπου που εξαπατά κόσμο εις βάρος της!

Άφωνη η Φαίη Σκορδά!

Απίστευτη αποκάλυψη από την Ειρήνη Μερκούρη! Έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα του ανθρώπου που εξαπατά κόσμο εις βάρος της!

Η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και την Φαίη Σκορδά, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στο θέμα που αντιμετωπίζει με την δουλειά της. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Γενέθλια για τον γιο της Φαίης Σκορδά! Η ανάρτηση και οι τρυφερές ευχές της στον αέρα της εκπομπής!

Η Ειρήνη Μερκούρη, είπε χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία χρόνια επειδή είχα ένα θέμα με την δουλειά μου. Πάνε και κλείνουν δουλειές στο όνομα μου. Έχουν πάρει πολλά εκατομμύρια, πραγματικά, στο όνομα μου και δείχνουν συμβόλαια- ένας συγκεκριμένος- λέγεται Τσαγκαράκης αυτός, δεν θα πούμε το μικρό του Θέμη, αλλά είμαστε σε δικαστική αντιπαράθεση. Έχω κάνει μηνύσεις και αγωγές γιατί άνθρωποι που έχουνε- να μην πω την λέξη, τώρα να την πω; Απατεωνιές μεγάλες και εκθέτουν ανθρώπους που είναι στον δημόσιο χώρο- καλλιτέχνες και γνωστά πρόσωπα- μας κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά αυτοί οι άνθρωποι και πρέπει κάποια στιγμή να φύγουν από τον χώρο που βάζουνε αυτά που βάζουνε...»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: