Power of Love: Το ξεμάλλιασμα της Άννας με την Στέλλα στα παρασκήνια! Όλη η αλήθεια μόνο εδώ...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Power of Love: Το ξεμάλλιασμα της Άννας με την Στέλλα στα παρασκήνια! Όλη η αλήθεια μόνο εδώ...

Το Power of Love έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ο κόσμος το παρακολουθεί, για να βλέπει τα ζευγάρια να αγαπιούνται, να χωρίζουν, να μαλώνουν...

Εμείς εδώ στο Youweekly.gr, επειδή μας το ζητάτε σας έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες και παρασκήνια για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι της αγάπης! Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, ένα καυτό παρασκήνιο το οποίο έφτασε στα γραφεία μας και το μοιραστήκαμε μαζί σας είναι ότι ορισμένα από το ζευγάρια του ράλιτι είναι ψεύτικα και όπως μας αποκάλυψε άνθρωπος που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει στο ριάλιτι κάποιοι διάλογοι των παικτών είναι γραμμένοι από την παραγωγή! (Δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ)

Ακόμη σας αποκαλύψαμε και την επιστροφή ενός παίκτη φωτιά που το κοινό τον επιστρέφει ξανά στο σπίτι της αγάπης! (Δείτε εδώ για ποιον πρόκειται)

Μετά από όλα αυτά ακόμη μια πληροφορία φωτιά που σας αποκαλύψαμε με προηγούμενο ρεπορτάζ σχετίζεται με παίκτρια του ριάλιτι, με την οποία έχει προκληθεί ολόκληρος σάλος με τις αποκαλύψεις για τα ναρκωτικά, το ψυχιατρείο και τους "ματσό" άντρες που...γκρεμίζουν την εικόνα της! (Δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ)

Αυτή τη φορά το Youweekly.gr και μετά τα μηνύματα που έχουμε λάβει από όλους εσάς για το τι συμβαίνει, θα σας αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με το "ξεμάλλιασμα" της Άννας και της Στέλλας στα παρασκήνια!

Μπορεί η Στέλλα και η Άννα να είχαν κόντρα στο παρελθόν και όλοι να βασίζουν αυτό το ξεμάλλιασμα σε αυτό το γεγονός αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και όλοι υποστηρίζουν αυτό το παρασκήνιο με αφορμή και τις δηλώσεις που είχε κάνει η Γκαμπριέλα αποχωρώντας από το παιχνίδι!

Πηγή μετέφερε στο Youweekly.gr όλο το παρασκήνιο με τις ατάκες της Γκαμπριέλα που είπε πριν φύγει από το παιχνίδι και το κατά πόσο τελικά σχετίζονται με την περιβόητη κόντρα της Άννας με την Στέλλα! Αυτό που μας μετέφερε και τελικά ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομενα είναι ότι η Στέλλα με την Άννα άφησαν στο παρελθόν την κόντρα που είχαν, αλλά άλλη είναι η παίκτρια που...ξεμαλλιάστηκε!

Ο λόγος για την Αθηνά Χρυσαντίδου, στης οποίας την αντίληψη υπέπεσε ότι μια παίκτρια από το σπίτι γυροφέρνει τον Δώρο! Η Αθηνά λοιπόν την έπιασε και της είπε χαρακτηριστικά: "Σταμάτα ότι κάνεις τώρα", αλλά εκείνη δεν έδειξε να ακούει στα λόγια της Αθηνάς και αυτό έφερε την έκρηξή της!

Όσο για το ποια είναι η παίκτρια, οι πρώτες πληροφορίες έχουν φτάσει στα γραφεία μας, αλλά δεν θα σας τις αποκαλύψουμε ακόμα, γιατί έχουμε άλλο ένα παρασκήνιο που θα συζητηθεί ωστόσο πρέπει να το διασταυρώσουμε! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα επανέλθουμε με όλες τις εξελίξεις για το Power of Love!