"Κινδύνευσε η ζωή μου!": Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του Ανανιάδη για τον ερχομό του εγγονού της και η αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς! (Βίντεο)

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε το βράδυ της Παρασκευής ο Άνθιμος Ανανιάδης, καθώς η σύζυγός του Μαρία Νεφέλη Γαζή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ολοκλήρωσε τον έρωτά τους!

Η μητέρα του Άνθιμου μάλιστα, Εύη Καραγιάννη, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το εγγονάκι και αποκάλυψε για πρώτη φορά την περιπέτεια που έζησε η ίδια όταν γέννησε τον Άνθιμο! Διαβάστε παρακάτω...

"Ήμουν κοντά τους όταν γεννήθηκε το παιδάκι. Ο Άνθιμος ήταν και είναι πανευτυχής. Αγόρι, πανέμορφο. Γεννήθηκε 3 κιλά και 60 γραμμάρια. Είναι ένα όμορφο παιδάκι, ένα πολύ όμορφο παιδάκι. Θα πάρει το όνομα Τιμόθεος, το όνομα του πατέρα του", ανέφερε σχετικά με τον εγγονό της!

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη "ξινίλα" της Φαίης Σκορδά όταν της ευχήθηκαν για τον Γιώργο Λιάγκα! (Βίντεο)

Όσον αφορά την δική της περιπέτεια είπε χαρακτηριστικά: "Έμεινα σε κλινική για πολύ μεγάλο διάστημα όταν γέννησα τον Άνθιμο γιατί ήταν πάρα πολύ σοβαρά τα πράγματα και κινδύνευσε η υγεία μου αλλά και η υγεία του παιδιού μου!" Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: