Δημήτρης Κοργιαλάς: Συγκλονλίζει η εξομολόγησή του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου του! (Βίντεο)

Άκρως συγκινητικό...

Δημήτρης Κοργιαλάς: Συγκλονλίζει η εξομολόγησή του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου του! (Βίντεο)

Μεγάλη ταραχή πέρασε αθόρυβα η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρη Κοργιαλάς καθώς ο γιος τους νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο το Πάσχα.

Μία λάθος διάγνωση του νοσοκομείου της Καλαμάτας ήταν αρκετή για να κάνει την κατάσταση του παιδιού τους χειρότερη και να πρέπει να τον φέρουν εσπευσμένα στην Αθήνα μη γνωρίζοντας τι θα γίνει. Διαβάστε παρακάτω...

Για την περιπέτεια αυτή του γιου του μίλησε ο Κοργιαλάς στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα είπε: "Ο μικρός χτύπησε το κουτελάκι του λίγο. Μια μικρή αμυχή. Πήρε ένα μικρόβιο. Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν πως ήταν τσιμπήματα. Πηγαίνοντας σπίτι γινόταν χειρότερα. Την επόμενη ημέρα είχαν κλείσει και τα δυο του μάτια. Ήταν κατακόκκινο, είχε πυρετό. Πήγαμε και σε άλλο γιατρό και μας είπε να πάμε Αθήνα. Πηγαίνοντας στην Αθήνα, ξαφνικά το μωρό ήταν πάνω στα χέρια μου και λιποθύμαγε. Δεν μπορείς να φανταστείς την εικόνα.

Δείτε ακόμη: "Τον Λιάγκα τον παρασύρει η βλακεία του!": Ο Αντώνης Ρέμος στήνει τον τοίχο τον πρώην φίλο του! (Βίντεο)

Δεν ήξερες αν προλαβαίνεις να πας Αθήνα. Λέω στη Φωτεινή “σταμάτα και ζήτα βοήθεια από την αστυνομία”. Μας έφεραν σφαίρα στην Αθήνα. Από το σκίσιμο που είχε το μωρό κόλλησε σταφυλόκοκκο. Ήμασταν στη φάση για πολλές μέρες αν θα φύγουμε από το νοσοκομείο τρεις ή δυο. Όλα καλά τώρα. Μην τύχει σε κανέναν. Αυτό που πέρασα εγώ δεν θέλω να το περάσει άλλος"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: