Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Αυτός είναι ο αγοραστής της βίλας της Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη!

Αυτός είναι ο αγοραστής της βίλας της Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη!
News 28.04.2018 13:33

Την απόφαση να προχωρήσει στην πώληση του αγαπημένου σπιτιού της Ζωής Λάσκαρη, στο Πόρτο Ράφτη, πήρε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, καθώς κάθε γωνιά του σπιτιού τού θυμίζει την αξέχαστη ηθοποιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πώληση της βίλας έχει αναλάβει γνωστό μεσιτικό γραφείο των Αθηνών και οι φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων διατίθενται στο διαδίκτυο προς κάθε επίδοξο αγοραστή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Επικοινώνησαν οι παίκτες με τις οικογένειες τους! Τα μηνύματα και η ομάδα που κέρδισε την επικοινωνία!

Μάλιστα, οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, της κατάλευκης βίλας, όπου άφησε μέσα την τελευταία της πνοή η Ζωή Λάσκαρη, εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες)

Στην αγορά, ωστόσο τις τελευταίες ώρες υπάρχει σημαντική εξέλιξη, καθώς ήδη βρέθηκε αγοραστής. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο", Ρώσος επιχειρηματίας έδειξε το ενδιαφέρον του και μάλιστα ταξιδεύει στην Ελλάδα για να το δει απο κοντά και να καταθέσει τα χρήματα... 1.5 εκ. ευρώ τα οποία θα πάνε στις κόρες της.

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Οι δύο νέοι παίκτες που βάζουν "φωτιές" σε Πάνο - Παναγιώτη! Τα τετ-α-τετ που θα αναστατώσουν! (Βίντεο)

Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Μάλλον έχει βρεθεί υποψήφιος αγοραστής για τη βίλα, της οποίας η τιμή εκτίμησης αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.. Μάλλον θα πάει σε ξένα χέρια, όχι σε ελληνικά. Υπάρχει ένας Ρώσος πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που έχει δει τις φωτογραφίες του σπιτιού και ενδιαφέρεται πάρα πολύ να το αγοράσει. Σκοπεύει σύντομα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να το δει κι από κοντά..."

TAGS
Share