Δανάη Παππά: Μιλάει για την συμμετοχή της στο Τατουάζ! «Δεν μπορούσα να μάθω τα λόγια μου...»

Η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ απαντά...

Δανάη Παππά: Μιλάει για την συμμετοχή της στο Τατουάζ! «Δεν μπορούσα να μάθω τα λόγια μου...»

Η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ, Δανάη Παππά, παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος, μιλώντας εφ' όλης της ύλης!

Η ηθοποιός, μεταξύ των άλλων , μίλησε για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, αλλά για τις σπουδές της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου! Έχουν μεγαλώσει και είναι κούκλοι!

Όσο για το πως της έγινε η πρόταση;

«Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε δύο μεγάλα κάστινγκ. Εγώ δεν ήμουν σε κανένα από τα δύο. Τον προηγούμενο Φεβρουάριο, του 2017, μου έστειλε μήνυμα στο instagram, λέγοντας μου πως «μου ταιριάζεις πολύ φυσιογνωμικά για έναν ρόλο που έχω στο μυαλό μου». Κανονίσαμε λοιπόν δοκιμαστικό στην Κύπρο μαζί με τον Στέφανο Μιχαήλ. Το ίδιο βράδυ μου ανακοίνωσαν πως θέλουν εμένα για τον ρόλο»

Με δεδομένο πως δεν έχεις σπουδάσει υποκριτική, αγχώθηκες όταν πήρες τον ρόλο;

«Ναι, αγχώθηκα. Είχα κάνει κάποια μαθήματα υποκριτικής με τον Γιάννη Σκουρλέτη, αλλά για να εξελίξω το κομμάτι του χορού που έχω σπουδάσει. Δεν είχα κάνει υποκριτική στην κάμερα.»

Δυσκολεύτηκες στην αρχή;

«Πάρα πολύ. Εγώ μέχρι τότε χόρευα ή έκανα μόδα μπροστά στην κάμερα. Ηταν πολύ αγχωτικό, αρχικά, όλο αυτό για μένα.»

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: Ο Γιάννης Σπαλιάρας για τους φετινούς παίκτες του ριάλιτι! «Στο κομμάτι της συμπεριφοράς είναι...» (Βίντεο)

Τα κατάφερες από την πρώτη στιγμή;

«Οχι, σου είμαι ειλικρινής. Στην αρχή δεν μπορούσα να μάθω τα λόγια μου εύκολα. Η ομιλία μου, επειδή αγχωνόμουν, ήταν περίεργη, με κυρίευε το άγχος. Επίσης, δούλευα με ανθρώπους που δεν γνώριζα.»

Και τι σε έκανε να «λυθείς»;

«Το πέρασμα του χρόνου. Με βοήθησε πολύ και το συνεργείο. Άγχος ακόμη έχω, αλλά το κοντρολάρω. Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική και ένας χρόνος γυρισμάτων δεν θεωρείται εμπειρία.»