Dancing With The Stars: Τελικός με χορό μέχρι τελικής πτώσεως! Η δοκιμασία που θα κρίνει το νικητή!

Οι εκπλήξεις που θα συζητηθούν!

Dancing With The Stars: Τελικός με χορό μέχρι τελικής πτώσεως! Η δοκιμασία που θα κρίνει το νικητή!

Το “Dancing with the Stars” καταφθάνει με το Μεγάλο Τελικό, την Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 21.00, όπως πάντα στον ΑΝΤ1. Ήρθε η ώρα γα τους τρεις φιναλίστ, Βαγγέλη Κακουριώτη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Όλγα Πηλιάκη, να χορέψουν τον πιο εντυπωσιακό χορό της ζωής τους, σ’ ένα ξεχωριστό live show, γεμάτο εκπλήξεις.


H δοκιμασία του τελικού περιλαμβάνει τρεις χορούς. Ο πρώτος θα είναι επιλογή των τριών ζευγαριών, σε χορογραφία ballroom ή αργεντίνικο τάγνκο, στην οποία έχουν ήδη δοκιμαστεί στο χορευτικό show. Διαβάστε παρακάτω...

Στο δεύτερο χορό, θα τους απολαύσουνε σε latin χορογραφία που έχουμε δει σε προηγούμενες εμφανίσεις τους, σε νέο μουσικό κομμάτι. Μετά την ψηφοφορία του κοινού, ο διαγωνιζόμενος με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί, ενώ οι υπόλοιποι δύο θα «μονομαχήσουν» στον τρίτο και πιο συναρπαστικό τους χορό. Θα διαγωνιστούν σε ίδιο κομμάτι, με μία freestyle χορογραφία.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η αδιανόητη ατάκα της για τα σάητ γνωριμιών! Πού θέλει να κάνει εγγραφή και γιατί! (Βίντεο)

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Τελικό, η βαθμολογία των κριτών δε θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο σημαίνει ότι η απόφαση είναι αποκλειστικά στα χέρια του κοινού, καθώς θα αναδείξει με την ψήφο του τον νικητή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές όλη την εβδομάδα πριν τον Τελικό, για να μπορεί να ψηφίζει οποιαδήποτε στιγμή το αγαπημένο του αστέρι, συνεισφέροντας παράλληλα και σε ένα πολύ καλό σκοπό!

Ο Τελικός φυσικά επιφυλάσσει τις περισσότερες και πιο ευχάριστες εκπλήξεις! Θα έχουμε REUNION! Αστέρια του φετινού “Dancing with the Stars” θα γεμίσουν για τελευταία φορά το dance floor! Έκπληξη μας επιφυλάσσει και η Ευαγγελία Αραβανή. Η λαμπερή παρουσιάστρια του “Dancing with the Stars”, θα αφήσει για λίγο το «τιμόνι» της παρουσίασης για να μας χαρίσει ζωντανά, μία εκρηκτική χορογραφία μαζί με τους “Salsa Sinners”. Ακόμη: Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του “Game of Love”, τη Δευτέρα 7 Μαΐου, στον ΑΝΤ1, ο γοητευτικός παρουσιαστής του απόλυτου «παιχνιδιού σχέσεων», Χάρης Χριστόπουλος, ταξιδεύει στην Αθήνα για να βρεθεί την πιο κρίσιμη βραδιά του χορευτικού show, ως guest κριτής, πλαισιώνοντας την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Αλέξη Κωστάλα και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε ακόμη: Έκτορας Μποτρίνι: Η αμφιλεγόμενη δήλωση του για το Hell's Kitchen! «Θέλω να βγάλω καλούς μάγειρες, όχι καλά παιδιά»

Οι καλύτεροι ξεχώρισαν και ήρθε η στιγμή να μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του “Dancing with the Stars”. Πότε; Αυτή την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 21.00, στον ΑΝΤ1!