«Οπτικά και μόνο λέει ο γιατρός… καρκίνος. Ήταν σοκ»! Η εξομολόγηση του Τζώρτζη Παπανικολάου που πάγωσε τη Σάσα Σταμάτη! (Βίντεο)

Έδειξε το άλλο του πρόσωπο!

«Οπτικά και μόνο λέει ο γιατρός… καρκίνος. Ήταν σοκ»! Η εξομολόγηση του Τζώρτζη Παπανικολάου που πάγωσε τη Σάσα Σταμάτη! (Βίντεο)

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο Ooh la la! και συζήτησαν για όλα με την Σάσα Σταμάτη!


Και μπορεί το MasterChef και η Γωγώ να βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας, όπως και η συγγένεια τους όμως υπήρξε ένα σημείο που έκανε τη Σάσα Σταμάτη να παγώσει! Διαβάστε παρακάτω....


Πριν από 3 χρόνια, ο Τζώρτζης Παπανικολάου έχασε τον πατέρα του από καρκίνο στη γλώσσα, μέσα σε διάστημα 4 μηνών και ο ίδιος ράγισε καρδιές με την εξομολόγησή του.

Δείτε ακόμη: Survivor - Αποκάλυψη: Τσίλης και Ντάρια σε σουβλατζίδικο στην Ελλάδα!


«Παρουσιάστηκε ένα οίδημα στον πατέρα μου, στη γλώσσα, Μάη μήνα, τρεις μήνες πριν φύγω για σεζόν. Πήγαμε στο νοσοκομείο και οπτικά και μόνο λέει ο γιατρός, καρκίνος. Ήταν σοκ για μένα αυτό. Πάντα άκουγα για τον καρκίνο αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει στο σπίτι μου. Επειδή τα αδέρφια μου είναι όλα διασκορπισμένα, έπρεπε να μείνω εγώ. Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι, μέσα σε 4 μήνες τον έχασα. Είχαμε φτάσει σε σημείο να τον ταΐζω με σύριγγα γιατί δεν μπορούσε. Τον ταΐζω και μόλις τελειώνει τελευταία μπουκιά, κλείνει τα μάτια. Έπαθα σοκ» είπε! Δείτε το σχετικό βίντεο: