Ξανά μαζί το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Η επανασύνδεση που θα αφήσει εποχή!

Είναι γεγονός...

Ξανά μαζί το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Η επανασύνδεση που θα αφήσει εποχή!

Γιάννης Πάριος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έσμιξαν ξανά έπειτα από 7 χρόνια ξεχωριστής πορείας. Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει όλο το story ενός από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μια τρυφερή ιστορία αγάπης που δεν έσβησε με το πέρασμα του χρόνου, αντιθέτως ωρίμασε και δυνάμωσε...

Όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης Πάριος απέδειξε ότι είναι ο πρίγκιπας που αναζητά κάθε γυναίκα. Φαίνεται πως ύστερα από πολλές γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του ο ρομαντικός τραγουδιστής είχε βρει… τη γυναίκα της ζωής του. Και την περίμενε διακριτικά, με ήθος και αξιοπρέπεια. Τώρα πια και εκείνη ξέρει πως ο γλυκός ερμηνευτής αποτελεί το ιδανικό λιμάνι για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της. Στη δική του αγκαλιά, που την κάνει να νιώθει ξεχωριστή και ασφάλεια. Διαβάστε παρακάτω...

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ...

Ήταν το 2007, όταν το καλοκαίρι έδινε τη σκυτάλη του στο φθινόπωρο... Ο τροβαδούρος του έρωτα και η διάσημη ηθοποιός έγιναν ζευγάρι πριν από 11 χρόνια και η σχέση τους έμελλε να γράψει ιστορία. Όσο κι αν κατάφεραν για αρκετό διάστημα να το κρατήσουν κρυφό, η είδηση διέρρευσε και έκανε τον γύρο του Τύπου. Ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποτέλεσαν αμέσως το πιο αξιοζήλευτο ζευγάρι και όλοι έψαχναν να μάθουν για το love story τους. Μπορεί να μην αποκαλύφθηκε το πώς ήρθαν κοντά και τι ήταν αυτό που άναψε τη σπίθα ανάμεσά τους, οι πρώτες τους όμως κοινές εμφανίσεις έδωσαν τέλος στο «κρυφτό» από τους παπαράτσι όσο κι αν προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον δεσμό τους. Αφορμή για τα πρώτα σενάρια ήταν η επίσκεψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο, όπου εμφανιζόταν τον Σεπτέμβριο του 2007 ο Γιάννης Πάριος. Αργότερα ο τραγουδιστής επισκέφθηκε την καλή του στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» στην πρεμιέρα της στη θεατρική παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» και στη συνέχεια έφυγε μαζί της για το σπίτι του, κάτι που αντιλήφθηκαν και απαθανάτισαν οι φωτογράφοι.

Δείτε ακόμη: Eurovision 2018: Ποιες χώρες θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό!

Οι φωτογραφίες και η είδηση δημοσιοποιήθηκαν σε όλα τα Μέσα, αφού οι δύο ερωτευμένοι ήταν πλέον σίγουροι για τη σχέση τους και δεν είχαν κανέναν λόγο να φοβούνται την αποκάλυψη πως είναι μαζί. Έτσι απολάμβαναν τις κοινές εξόδους έχοντας χαλαρώσει από το αρχικό «κρυφτούλι» και έδειχναν να μην τους ενοχλεί η δημοσιοποίηση του δεσμού τους. Η Αλεξάνδρα επισκεπτόταν όλο και πιο συχνά την οικεία του Γιάννη στη Γλυφάδα και οι παπαράτσι καραδοκούσαν για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο. Μάλιστα τότε όλοι είχαν ως δεδομένο πως συγκατοικούν και περνούν πολλές τρυφερές στιγμές μαζί, ζώντας τον απόλυτο έρωτα. Ο ένας ήρθε στον δρόμο του άλλου την κατάλληλη στιγμή, αφού και οι δυο τους ήταν αρκετό καιρό μόνοι τους, τα είχαν βρει με τον εαυτό τους και η συνάντησή τους ήταν… καρμική.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Η σχέση τους πέρασε από αρκετές φάσεις. Το 2008 πολλοί πίστευαν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι φήμες ήθελαν τη γοητευτική ηθοποιό να χει πει το «Ναι» σε πρόταση του καταξιωμένου ερμηνευτή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως το ζευγάρι αντιμετώπισε αρκετές κρίσεις και μικρούς χωρισμούς στη σχέση του. Το Πάσχα του 2009, αφού είχε προηγηθεί μια ακόμα προσπάθεια επανασύνδεσης που δεν καρποφόρησε, αποφάσισαν να μείνουν φίλοι, χωρίζοντας με τον πιο ανώδυνο και ήρεμο τρόπο.

Όσο κι αν το πάλεψαν, κάθε φορά διαπίστωναν πως δεν είναι ό,τι καλύτερο να κρατούν με το ζόρι μια σχέση που είχε κάνει τον κύκλο της και δεν χωρούσε περιθώρια βελτίωσης. Όμως η εκτίμηση, ο σεβασμός και η αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον τούς έκανε να κρατήσουν μια πολύ όμορφη σχέση, όχι ερωτική αλλά φιλική. Είχαν επαφές και μιλούσαν συχνά-πυκνά, δείχνοντας πως χώρισαν πολιτισμένα και έχοντας συνειδητοποιήσει και οι δύο πως έγινε για το καλό τους.

Δείτε ακόμη: Όλγα Φαρμάκη: Ο λόγος που δεν έκρυψε την άσπρη τούφα και η απίστευτη κίνηση του συντρόφου της όταν επέστρεψε από το Survivor! (Βίντεο)

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ

Το 2009, έχοντας επισκεφθεί τον Γιάννη Πάριο στην κοσμοπολίτικη Πάρο, η τραγουδίστρια είχε πει: «Έχουμε μια σχέση ζωής, μας ενώνει βαθιά αγάπη και αλληλοεκτίμηση!». Το Πάσχα απ’ ό,τι φαίνεται αποτελεί την πιο καταλυτική περίοδο στη μακρόχρονη ιστορία τους. Την άνοιξη του 2011 το ζευγάρι, αφού είχε μείνει χώρια για περίπου δύο χρόνια, αποφάσισε πως αξίζει να κάνει ακόμα μία προσπάθεια. Η επανασύνδεση κράτησε ελάχιστα, και ενώ όλοι περίμεναν έναν πολιτικό γάμο, εντέλει για άλλη μία φορά τους διέψευσαν με έναν ακόμα χωρισμό.

Η Αλεξάνδρα πέρασε μερικές στιγμές με τον τραγουδιστή στο σπίτι που διατηρεί εκείνος στην Πάρο, ωστόσο για ακόμα μία φορά διαπίστωσαν πως δεν μπορούν να είναι ξανά μαζί. Και σε αυτή την περίπτωση χώρισαν φιλικά, έπειτα από πολιτισμένες συζητήσεις, χωρίς να πικραθούν ή να κρατήσουν κακία ο ένας στον άλλον. Παράλληλα οι φήμες ήθελαν την ηθοποιό να έχει συνάψει δεσμό με τον επί χρόνια γνωστό της Βαγγέλη Μητρογιάννη. Μάλιστα ο χωρισμός τους προήλθε λίγο πριν από την επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Πάριο, ενώ κάποιοι είχαν υποστηρίξει πως για τα μάτια του ερωτικού ερμηνευτή είχε αφήσει τον 52χρονο επιχειρηματία.

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Το 2012 η λαμπερή ηθοποιός παίρνει την απόφαση να ξεπεράσει μια και καλή τον Γιάννη Πάριο. Και επειδή ο έρωτας με έρωτα περνάει, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποφάσισε τελικά να είναι με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη –με τον οποίο γνωριζόταν από τις αρχές του ’90– και να βάλει στεφάνι. Την ίδια περίοδο ο τραγουδιστής απολάμβανε τη μοναξιά του αλλά και τις χαρές του γιου του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος παντρεύτηκε.

ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ!

Οκτώ χρόνια μετά τον οριστικό χωρισμό τους, Γιάννης Πάριος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ξανά μαζί. Αποτελώντας τον ορισμό της φράσης «Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε» τα προηγούμενα χρόνια, η ιστορία τους επαναλαμβάνεται με αρκετές συμπτώσεις. Πάσχα στην Πάρο, στο σπίτι του τραγουδιστή, και ήδη οι φήμες περί γάμου έχουν φουντώσει στο διαδίκτυο. Και πάλι οι δυο τους αρχικά δεν βγήκαν να το δείξουν, αλλά δεν το άφησαν και κρυφό.

Δείτε ακόμη: Ο Νίκος Ξανθόπουλος σπάει την πολύχρονη σιωπή του! Το δράμα που δεν έμαθε κανείς...

Πρώτα μίλησαν, θυμήθηκαν τα παλιά και πιο ώριμοι πλέον είδαν πως το κάρμα τους είναι να βρίσκονται μαζί. Έπειτα από κοινές εμφανίσεις και ιδιαιτέρως τις συχνές επισκέψεις της ηθοποιού στο Baraonda όπου απολάμβανε την ερωτική φωνή του μοναδικού Γιάννη Πάριου, αλλά πλέον και αρκετά συνηθισμένοι οι δυο τους στα φλας των παπαράτσι, η ηθοποιός προχώρησε στη μεγάλη παραδοχή και αποκάλυψη. «Να λοιπόν γιατί σ’ αγάπησα», «Φταίμε κι οι δυο που ζούμε χώρια», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Κάνε εσύ το πρώτο βήμα, να κάνω εγώ το επόμενο» είναι μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευε ο Γιάννης Πάριος και μάλλον τα αφιέρωνε στην αγαπημένη του. Μόνο που απ’ όσα υποστήριξε η ωραία ηθοποιός, το πρώτο βήμα το έκανε ο ίδιος.

«Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ!»

«Ναι, είμαστε ξανά ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες. Συνέβη το Πάσχα. Λόγω των υποχρεώσεών μου με το θέατρο και την παράσταση “Επάγγελμα πόρνη” που συνεχιζόταν, είχα αποφασίσει να μην πάω πουθενά και να μην κάνω τίποτα. Να μείνω στην Αθήνα. Όμως, ο Γιάννης με προσκάλεσε στην Πάρο και πήγα. Και τελικά εκεί αναθερμάνθηκε η σχέση μας. Δεν θέλω να μιλώ γι’ αυτά, αλλά ναι, είμαστε μαζί. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπός μου!», είπε η Αλεξάνδρα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε. Ποτέ δεν μαθεύτηκαν τα πραγματικά αίτια του χωρισμού τους και ο λόγος για τον οποίο έληξε έτσι άδοξα ένας θυελλώδης έρωτας με πολύ πάθος. Η αγάπη όμως δεν έπαψε ποτέ και έπειτα από 7 χρόνια κατάλαβαν πως μέσα τους δεν είχε σβήσει η φλόγα. Το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον δεν ήταν μόνο ανθρώπινο, αλλά υπήρχαν ακόμα υπολείμματα του μεγάλου έρωτά τους. Γιάννης Πάριος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έχοντας μαζέψει τα κομμάτια τους αποφάσισαν να τα ενώσουν. Κατάλαβαν πως είναι μάταιο να ζουν χωριστά, αφού μάλλον αυτά τα χρόνια πέρασαν βασανιστικά χωρίς να έχει ο ένας τον άλλον στο πλευρό του. Εκείνο που ευχόμαστε όλοι είναι αυτή τη φορά να μην ξαναχωρίσουν και να κάνουν έναν ονειρεμένο και παραμυθένιο γάμο που θα μείνει αξέχαστος... Απ’ ό,τι φαίνεται κάποιοι κύκλοι δεν κλείνουν ποτέ...