Στον Άγιο Δομίνικο ο Θοδωρής Μαραντίνης! Η ανακοίνωση της Χρηστίδου και ο ρόλος του στο Survivor!

Στον Άγιο Δομίνικο ο Θοδωρής Μαραντίνης! Η ανακοίνωση της Χρηστίδου και ο ρόλος του στο Survivor!

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης, βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο!

Δεν ανέφερε για ποιον λόγο ταξίδεψε μέχρι εκεί και δεν μας έκανε ξεκάθαραο αν θα εμφανιστεί στο ριάλίτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Θοδωρής να σας θυμίσουμε πως και πέρυσι είχε ταξιδέψει μέχρι την Δομινικανή Δημοκρατία για να συναντήσει τον Σάκη και να γυρίσουν το διαφημιστικό της Coca Cola με το τραγούδι "Κλείσε τα μάτια για λίγο και θυμήσου...", ωστόσο φέτος δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο ρόλος του,τι θα κάνει και αν θα τον δούμε στους δέκτες μας!

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο του παιδιού της!

Πάντως υπάρχει πιθανότητα να έχει πάει για τις ανάγκες γυρισμάτων κάποιου διαφημιστικού!

Η Σίσσυ έκανε γνωστό το ταξίδι του συντρόφου της με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον γιο της και έγραψε χαρακτηριστικά: "Ακριβώς εδώ με το όμορφο, ρομαντικό αγόρι, βλέπουμε το ηλιοβασίλεμα, ενώ ο μπαμπάς βγάζει φωτογραφίες με την Χριστίνα Μπόμπα! Τι μπορώ να κάνω; Μαντεύω ότι μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να το φροντίσει! Όχι, αυτός είναι πραγματικά μακριά"

"Right here, with my pretty, romantic boy, watching the sunset...
...while his dad is enjoying taking selfies with @chrismpo ..what can you do? ...well, I guess I can let @sakiswp take care of that... oh, no, wait, he’s really far far away!" Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: