Το τερμάτισε! Η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε τι είχε μαζί της η Καλογρίδη στο Nomads και ίσως δεν ήθελε να μαθευτεί! (Βίντεο)

Το τερμάτισε! Η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε τι είχε μαζί της η Καλογρίδη στο Nomads και ίσως δεν ήθελε να μαθευτεί! (Βίντεο)

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε σήμερα το πρωί η Αποστολία Ζώη και έκανε τρομερές αποκαλύψεις!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Νατάσα Καλογρίδη, οι οποίες ήταν συμπαίκτριες στο Nomads, και αποκάλυψε τι είχε μαζί της στο Παλαουάν! Κάτι το οποίο η Νατάσα μπορεί να μην ήθελε να βγει προς τα έξω... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έκπληξη! Παραδέχθηκε στην κάμερα ότι είναι ξανά μαζί! Επανασύνδεση έκπληξη για ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Συγκεκριμένα είπε: "Αυτή είναι η Νατάσα που ξέρω… Μέσα στο nomads τα πράγματα που είχε μαζί της, τα ρούχα της, τα κοσμήματά της, όλα της τα πράγματα δεν ήταν φυσιολογικά. Ήταν περίεργα… Είχε μαζί της διάφορα… Ο καθένας είχε μαζί του ότι χρειαζόταν. Κάποια στιγμή ήμασταν στην παραλία και έρχεται η Νατάσα και μας λέει «παιδιά τώρα θα ήθελα ένα μασάζ» και βγάζει τρία μεγάλα μπουκάλια με έλαια, ακριβά, που έπρεπε να τα κάνεις μείξη… Μέσα στην τρέλα και την προσωπικότητά της τα έλαια τότε ήταν δώρο θεού για εμάς!" Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: