Τζίνα Αλιμόνου: Μιλά πρώτη φορά για τον Παύλο Βαρδινογιάννη! Η μεγάλη νίκη του δικαστηρίου και η αποκάλυψη για την προσωπική κηδεμονία! (Βίντεο)

Τζίνα Αλιμόνου: Μιλά πρώτη φορά για τον Παύλο Βαρδινογιάννη! Η μεγάλη νίκη του δικαστηρίου και η αποκάλυψη για την προσωπική κηδεμονία! (Βίντεο)

Μετά την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια και τη διατροφή των παιδιών του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλιμόνου, η ίδια μίλησε μέσω του δικηγόρου της στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα πω!

Η Τζίνα έδωσε για πρώτη φορά την δική της απάντηση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Παύλο Βαρδινογιάννη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το βίντεο του Παπακαλιάτη που πρόδωσε Μουζουράκη - Τριανταφυλλίδου! Το ζευγάρι και η αποκάλυψη! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα είπε: "Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από τη δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως, γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου αναθέτει προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον, γιατί απορρίπτει ως παντελώς τις αβάσιμες και θλιβερές κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου. Ελπίζω έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου να σταματήσει εδώ. Ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας για το καλό των παιδιών μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας, ως γονείς"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: