Αντώνης Κανάκης: Συνεχίζει να επιτίθεται στον ΑΝΤ1 για το Game of Love μέσω της εκπομπής του! Η προσβολή για την επιλογή του ριάλιτι!

Αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον ΑΝΤ1!

Αντώνης Κανάκης: Συνεχίζει να επιτίθεται στον ΑΝΤ1 για το Game of Love μέσω της εκπομπής του! Η προσβολή για την επιλογή του ριάλιτι!

O Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα όσα προβάλλονται μέσα από το Game Of Love!

Ο ίδιος ανέφερε μέσα από την εκπομπή του ότι το ριάλιτι δεν έχει καν στοιχεία τέτοια ώστε να μπορέσει να το σατιρίσει ενώ το χαρακτήρισε «γελοίο» και στην συνέχεια προέβη σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Φώτης Σεργουλόπουλος: Το δημόσιο άδειασμα στο Power of Love και ο λόγος που επέλεξε η Μαρία Μπακοδήμου να το κάνει! (Βίντεο)

«Έχουμε …εκτιμήσει τόσο πολύ το παιχνίδι αυτό που θέλουμε να δείχνουμε έτσι ένα μικρό απόσπασμα(…) Σε σατιρικό πλαίσιο δεν χωράει να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το original. Είναι πράγματα, όπου σηκώνεις τα χέρια ψηλά, τι άλλο να κάνουμε; Πραγματικά, το βλέπουμε και λέμε “τι γελοίο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο”», είπε συγκεκριμένα!

Αξιοσημείωτο είναι ότι χτες η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι την μάλωσαν από το κανάλι επειδή είπε ότι δεν της αρέσει αλλά ο Αντώνης Κανάκης είναι ανεξέλεγκτος και πιθανόν... δεν υπακούει σε εντολές!

Δείτε το σχετικό βίντεο: