«Η Λάσκαρη ήταν ωραία ενώ η Καλογρίδη φτιαγμένη!» Η απίστευτη κακία για τη Νατάσα και τη σχέση της με τον Λυκουρέζο! (Βίντεο)

Έσταξε φαρμάκι!

«Η Λάσκαρη ήταν ωραία ενώ η Καλογρίδη φτιαγμένη!» Η απίστευτη κακία για τη Νατάσα και τη σχέση της με τον Λυκουρέζο! (Βίντεο)

Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» και στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα και δεν δίστασε να την αδειάσει κανονικά!

Η Τίνα Σακελλάριου αναφέρθηκε στη στην σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη και την σύγκρινε ανοιχτά με τη Ζωή Λάσκαρη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το βέτο της Σκορδά για το Game of Love! Γιατί δεν θέλει να παίζει στην εκπομπή της; (Βίντεο)

«Η ζωή συνεχίζεται. Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει. Εγώ δεν μπορώ ούτε να κρίνω τον Λυκουρέζο, ούτε να τον κατακρίνω. Αυτός ξέρει αν του λείπει η Ζωή Λάσκαρη. Που σίγουρα του λείπει. Άποψη μου, γιατί τους είχα γνωρίσει και τους δύο μαζί και ήταν ένα ζευγάρι καταπληκτικό. Αλλά όπως είπαμε η ζωή συνεχίζεται. Έχει δικαίωμα να μπορεί και να θέλει και να βγει με μια άλλη γυναίκα, να πάει να φάει, να ερωτευτεί, να κάνει ό,τι θέλει. Ο Λυκουρέζος δεν μπορεί να βρει το alter ego της Ζωής. Έλα καλέ, η Ζωή ήταν πανέμορφη γυναίκα. Τι μοιάζει; Η Καλογρίδη είναι καταρχήν πειραγμένη γυναίκα. Δεν είναι; Ή κάνω λάθος; Η Ζωή δεν ήταν πειραγμένη, ήταν από τη φύση της έτσι όπως ήταν», ανέφερε η Τίνα Σακελλάριου. Δείτε το σχετικό βίντεο: