Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Eurovision: «Η Φουρέιρα είχε κλειστεί στο δωμάτιο της και έκλαιγε όταν...»

Οι δύσκολες στιγμές που δεν μάθαμε μέχρι σήμερα!

Eurovision: «Η Φουρέιρα είχε κλειστεί στο δωμάτιο της και έκλαιγε όταν...»
News 17.05.2018 13:16

H Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε από την Eurovision με την 2η θέση και έκλεψε τις εντυπώσεις, ωστόσο πέρασε και δύσκολες στιγμές!

Μάλιστα σήμερα Στη Φωλιά Των ΚουΚου σχολιάστηκε η συνέντευξη της τραγουδίστριας στην οποία,η Ελένη απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έγιναν για την φωτογραφία της με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας και ο Γιάννης Πουλόπουλος, που ήταν στην Λισαβόνα, έκανε μια τρομερή αποκάλυψη! Διαβάστε παρακάτω...


«Όσο ήμασταν στην Πορτογαλία, ακούγαμε ως Έλληνες πολύ άσχημα πράγματα για όλο αυτό που συνέβη και εννοείται πως έφτασε κατευθείαν στην EBU και μας έλεγαν “μα γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος με το κορίτσι αυτό;”», ανέφερε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «μπορώ επίσης να σας μεταφέρω ότι ο λόγος που εμείς οι δημοσιογράφοι δεν κάναμε καμία ερώτηση στην Ελένη Φουρέιρα για το επίμαχο θέμα, παρόλο που όλοι το γνωρίζαμε, ήταν γιατί ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μια ολόκληρη μέρα ήταν στο δωμάτιο της και έκλαιγε με όλο αυτό που δημιουργήθηκε από κάποιους πανελίστες, από κάποιους δεν ξέρω τι και όλους τους ρατσιστές».

Δείτε ακόμη: Η ανακοίνωση της Σκορδά για το Πρωινό! Πότε ρίχνει αυλαία; (Βίντεο)

Ο Γιάννης μάλιστα είπε ότι δέχθηκε υβριστικά σχόλια στα social media όταν έκανε δώρο στην Ελένη την ελληνική σημαία που είχε η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision του 2005!. «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Εγώ θεωρούσα τόσο καιρό ότι η Κύπρος είναι ένα κομμάτι ελληνικό. Για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το πράγμα για μια φωτογραφία που ανέβασε; Μην μπερδεύουμε ορισμένα πράγματα και μην θέλουμε να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους, ειδικά όταν δίνουν έναν αγώνα για μια χώρα. Ήταν πολύ λάθος το timing έτσι όπως έγινε και τελικά μόνο κακό έκανε και στη χώρα μας και στην Ελένη Φουρέιρα», τόνισε!

TAGS
Share