Power of Love: Η είσοδος του Αντρέα και της Μαρίνας που φέρνει τα πάνω κάτω! Άγριος καυγάς ανάμεσα στον Σωκράτη και τον Νίκο!

Τι θα συμβεί;

Power of Love: Η είσοδος του Αντρέα και της Μαρίνας που φέρνει τα πάνω κάτω! Άγριος καυγάς ανάμεσα στον Σωκράτη και τον Νίκο!

Χαμός θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας του Power of Love!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και από την αρχή της εβδομάδας εδώ στο Youweekly.gr, 2 παλιοί παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι της αγάπης! Επιστρέφουν για να φέρουν τα πάνω κάτω. Ο λόγος για τον Αντρέα και την Μαρίνα. Η παρουσία τους όμως στο σπίτι δεν θα είναι μόνιμη όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr καθώς θα μπουν σαν guest για να τους κάνουν άνω κάτω...Διαβάστε παρακάτω...

"Το μόνο που με ενόχλησε σε σένα ξέρεις ποιο είναι; Ότι σε κάθε gala μου κάνεις επίθεση", λέει ο Ανδρέας στην Άννα και λίγο αργότερα πετάει το εξής καρφί στον Παναγιώτη: "Νομίζω ότι κάνει κουμάντο η Άννα σε σένα"!

Δείτε ακόμη: Power of Love: Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι σήμερα η Στέλλα Μιζεράκη; (Βίντεο)

Στη συνέχεια ο Νίκος του λέει να εξηγήσει όλα αυτά που έλεγε για το φιλί με την Μαρίνα και τότε ο Ανδρέας τα αρνείται όλα! Έπειτα η Μαρίνα κάνει την είσοδό της χαμογελαστή λέγοντας: "Τα χείλη του Νίκου μου έλειψαν"!

Τέλος ο καυγάς που θα αναστατώσει όλο το σπίτι και θα προσπαθήσουν όλοι να λειτουργήσουν σαν πυροσβέστες, γίνεται ανάμεσα στον Σωκράτη και τον Νίκο! Δείτε τι θα συμβεί στο βίντεο που ακολουθεί: