Βασιλικός γάμος: Η τραγική ιστορία της Jaguar με την οποία πήγαν Χάρι και Μέγκαν στο γαμήλιο πάρτι! (Βίντεο)

Σε ποιον ανήκε πριν!

Βασιλικός γάμος: Η τραγική ιστορία της Jaguar με την οποία πήγαν Χάρι και Μέγκαν στο γαμήλιο πάρτι! (Βίντεο)

Ο «γάμος της χρονιάς» ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν το θέμα που μας απασχόλησε το Σαββατοκύριακο και συνεχίζει να μας απασχολεί!


Μέσα σε όλη αυτή τη λάμψη, όμως, κρύβεται και μια θλιβερή ιστορία που έχει να κάνει με τη Jaguar, το πολυτελές αυτοκίνητο με το οποίο ο Χάρι και η Μέγκαν πήγαν στο γαμήλιο πάρτι του Βασιλικού γάμου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αυτό είναι το αρετουσάριστο κορμί της! Αδιανόητο...

Σύμφωνα με τη Mirror, το αυτοκίνητο ανήκε στον πρώτο κιμπορντίστα του βρετανικού συγκροτήματος Τζαμιροκουάι, Toby Grafftey-Smith, ο οποίος πέθανε 46 ετών από καρκίνο.


Η χήρα του, Gabriella Crewe-Read, δήλωσε στην Daily Mail, ότι το πριγκιπικό αυτοκίνητο αγοράστηκε από τον Toby, συμπληρώνοντας ότι το πνεύμα του είναι παντού.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Μαλλιοτράβηγμα της Βίβιαν με τη Μαρίνα! Μπήκε ο Νίκος στη μέση και... (Βίντεο)

Ο 46χρονος μουσικός είχε πάθος με τα πολυτελή αυτοκίνητα, όπως και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Jay Kay. Η χήρα του δεν είχε αποκαλύψει ποιος την αγόρασε όταν εκείνη αποφάσισε να την πουλήσει. H Jaguar E-type του 1968 μετά την αγορά της μπήκε στο συνεργείο, οι πινακίδες άλλαξαν και χρησιμοποιήθηκε έτσι στον Βασιλικό γάμο!