Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Μίλησε ανοιχτά για την πρόταση στην Καλογρίδη να υποδυθεί το ρόλο της Λάσκαρη!

Η απάντησή της κλείνει όλα τα στόματα!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Μίλησε ανοιχτά για την πρόταση στην Καλογρίδη να υποδυθεί το ρόλο της Λάσκαρη!

Το «Μαριχουάνα Stop» επιστρέφει ξανά στο θεατρικό σανίδι τον επόμενο χειμώνα και ο Γιώργος Βάλλαρης, ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ επιλέγει ο ίδιος έναν έναν τους πρωταγωνιστές.

Πολύς λόγος έχει γίνει ωστόσο για την ηθοποιό που θα πάρει τον ρόλο που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη, αφού έχει γίνει γνωστό πως έχουν δεχτεί πρόταση η Δούκισσα Νομικού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά και η Νατάσα Καλογρίδη! . Διαβάστε παρακάτω...

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Καλά και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για αυτό!

Δείτε ακόμη: Baby boom! Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς! Οι φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο!

Για την προσωπική ζωή του πατέρα της ανέφερε: «Ξέρετε κάτι; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι γιατί το ένα και γιατί το άλλο και γιατί εκτίθεται. Όλα αυτά γίνονται. Είναι μέσα στην ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει κάνει τη ζωή του. Έχει κάνει τη δουλειά του, δεν έχει κλέψει τίποτα από κανέναν. Έτυχε τώρα να πάρει μια έκταση η προσωπική του ζωή. Δεν με χαλάει. Δεν είναι ότι μου αρέσει οι άνθρωποι να εκτίθενται στην προσωπική τους ζωή, αλλά και που έγινε δεν χάλασε και ο κόσμος. Να το πάρουμε και λίγο πιο αστεία, λίγο πιο χαλαρά. Οκέι. Και τι έγινε; Ενοχλεί κανέναν στο κάτω κάτω; Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να περνάμε όπως θέλουμε εμείς να περνάμε, αλλά να μην ενοχλούμε κανέναν.»

Δείτε ακόμη: «Βόμβα» στην Ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής επιβεβαίωση την σχέση του!

Για το πόσο άλλαξε ο πατέρας της μετά την σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη είπε: «Είναι δυνατόν ένας έρωτας να μην σε κάνει πιο χαλαρό; Αυτό δεν αναζητάμε όλοι; Μια αγκαλιά, ένα χάδι, μια τρυφερότητα. Αυτό δεν θέλουμε όλοι; Μικρού μεγάλοι…»

Ενώ για την πρόταση του Γώργου Βάλαρη στη Νατάσα Καλογρίδη να υποδυθεί τον ρόλο της μητέρας της ξεκαθάρισε: «Έχει γίνει πρόταση, αλλά καμία σχέση. Δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν. Είναι του κυρίου Βάλαρη η απόφαση ποια θα διαλέξει.»