Η πρώην του πρίγκιπα Χάρι που πήγε στο γάμο, περιγράφει τι την πείραξε περισσότερο -«Ηταν απαίσιο»

Η πρώην του πρίγκιπα Χάρι που πήγε στο γάμο, περιγράφει τι την πείραξε περισσότερο -«Ηταν απαίσιο»

Για πολλούς ανθρώπους, η σκέψη και μόνο ενός πρώην συντρόφου που παντρεύεται είναι λόγος ανησυχίας, πόσο μάλλον αν πρόκειται να είστε κι εσείς καλεσμένοι.

Ωστόσο, όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε, προς έκπληξη πολλών, να καλέσει την πρώην σύντροφό του, Κρεσίντα Μπόνας στο βασιλικό γάμο, εκείνη δέχτηκε με χαρά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έξαλλος ο Βούρος με την εκπομπή της Καινούργιου! Το μοντάζ και οι ψεύτικες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης του!

Όμως, όπως αποκάλυψε η Μπόνας την Πέμπτη, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είχε άγχος για το γάμο. Το 29χρονο μοντέλο, μίλησε για την εμπειρία και το τι την ανησυχούσε περισσότερο σε αυτόν σε μια στήλη στο περιοδικό The Spectator, και αυτά που είπε δεν έχουν καμία σχέση με ότι μπορεί να φανταζόσασταν.

«Οι φίλοι μου αρχίζουν να παντρεύονται, πράγμα που σημαίνει πως έρχεται το δίλημμα της βρετανικής ενδυμασίας γάμου. Τα καπέλα» παραδέχθηκε η Μπόνας. «Γιατί βρίσκω τόσο δύσκολα τα καπέλα; Είναι δύσκολο να τα φορέσει κανείς, δύσκολο να τα κοιτά κανείς και εξαιρετικά δύσκολο γι’ αυτόν που κάθεται από πίσω σου στα στασίδια της εκκλησίας».

Δείτε ακόμη: Άνθιμος Ανανιάδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Νεφέλη Γαζή!

Και συνέχισε: «Τις περισσότερες φορές αποφεύγω τα καπέλα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αποδοκιμαστικά σχόλια από τις παλαιότερες γενιές. Το περασμένο Σαββατοκύριακο παρακολούθησα τον βασιλικό γάμο. Η πρόσκληση σαφώς δήλωνε πως οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν καπέλα. Απαίσιο».

Δείτε ακόμη: Παραμορφώθηκε από το μπότοξ η Κατερίνα Στικούδη! Το βίντεο που σοκαρει!

Η άλλη πρώην αγαπημένη του Χάρι, Τσέλσι Ντέιβι

Και πρόσθεσε: «Επέλεξα ένα φτωχικό καπέλο με φτερά – κι ελπίζω μόνο να το φόρεσα καλά».

Η Μπόνας ήταν σύντροφος του 33χρονου Χάρι για 2 περίπου χρόνια όταν της τον γνώρισε η ξαδέρφη του πριγκίπισσα Ευγενία.

Οι δυο τους χώρισαν φιλικά το 2014. Είχε αναφερθεί πως αιτία του χωρισμού τους ήταν η προσοχή των μέσων ενημέρωσης και ο δημόσιος έλεγχος.

iefimerida.gr