Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εύα Αντωνοπούλου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της! «Παντρεύτηκα από φουλ έρωτα!»

Είναι τρελά ερωτευμένη και το δηλώνει!

Εύα Αντωνοπούλου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της! «Παντρεύτηκα από φουλ έρωτα!»
News 29.05.2018 11:03

H Εύα Αντωνοπούλου μίλησε στο περιοδικό «Γυναίκα» τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή και έκαμνε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγο της!

«Μου ταιριάζει ο ΣΚΑΙ και του ταιριάζω. Έχει φανεί όλα αυτά τα χρόνια”, λέει χαρακτηριστικά η ίδια! Διαβάστε παρακάτω...

Στην συνέχεια με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρει για τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμενέα που έγινε το 2013. «Παντρεύτηκα από φουλ έρωτα».

Δείτε ακόμη: Boύλιαξε από celebrities η Μύκονος! Διεθνές plus size model στο νησί των ανέμων! (Βίντεο)

Άλλαξε η ζωή σου μετά το γάμο;
Δεν άλλαξε καθόλου. Ή μάλλον άλλαξε προς το καλύτερο. Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, και καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα.

Δείτε ακόμη: Στην Σίφνο η Χριστίνα Μπόμπα! Η καλοκαιρινή φωτογραφία και οι προετοιμασίες του γάμου!

Δεν είναι ρομαντικό πράγμα ο γάμος;
Είναι ό,τι πιο ρομαντικό να παντρεύεσαι φουλ ερωτευμένος. Γιατί αν δεν είσαι είναι φυλακή και βλέπεις πώς καταλήγουν οι γάμοι συμφέροντος. Ο γάμος νομιμοποιεί το να παίρνεις τον σύντροφό σου από το χέρι και να πορεύεστε μαζί στη ζωή. Στον έρωτα, στα εύκολα, στα δύσκολα, στις χαρές, στα γέλια, στα ταξίδια, στα προβλήματα, σε όλα.

Πιστεύεις δίνει μια ασφάλεια στις γυναίκες;
Ναι, σίγουρα δίνει, αλλά όχι μόνο στις γυναίκες, που έχουμε καταφέρει τόσα πολλά. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ανασφαλείς. Εμένα μου παρέχει την ασφάλεια με την έννοια της ζεστασιάς, της αγάπης. Ότι το βράδυ θα γυρίσω στο σπίτι και μαζί θα συζητήσουμε όλα αυτά που έγιναν μέσα στην ημέρα, που μας απασχολούν και μας αγχώνουν.

Σου έκανε πρόταση με δαχτυλίδι;
Ναι, με δαχτυλίδι που δεν βγαίνει ποτέ. Είναι πάντα στο χέρι μου.

Ήταν σίγουρος ότι θα δεχόσουν; Σκέψου να έλεγες όχι!
Όλοι οι άντρες έχουν άγχος όταν κάνουν την πρόταση γάμου. Ειδικά όταν είναι πολύ ερωτευμένοι.

Share