Άγριο ξέσπασμα του Μπογδάνου για τα ριάλιτι αγάπης! «Στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεότερης ιστορίας μας, τα κανάλια επιμένουν να μας ταΐζουν σκουπίδια»

«Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα»

Άγριο ξέσπασμα του Μπογδάνου για τα ριάλιτι αγάπης! «Στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεότερης ιστορίας μας, τα κανάλια επιμένουν να μας ταΐζουν σκουπίδια»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά προγράμματα μιλώντας στον Γιάννη Βίτσα και την εκπομπή Εμείς και δεν δίστασε να αδειάσει τα ριάλιτι αγάπης!


Ο ίδιος μίλησε με σκληρά λόγια για το Game of Love και το Power of Love και τα όσα είπε αναμένεται να συζητηθούν! Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν ξέρω αν έκανε τεράστια επιτυχία το Power of Love γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ, διότι δεν έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ. Μπράβο στο Power of Love που έκανε 30%. Η αλήθεια είναι ότι δεν το φανταζόμουν, αλλά δεν με εκπλήσσει κιόλας εάν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Συν τοις άλλοις νομίζω ότι υπάρχει προϊόν το οποίο είναι χειρότερο από το Power of Love, δεν θυμάμαι λέγεται Game of Love;

Δείτε ακόμη: "Βόμβες" στο Power of Love: Η καταγγελία της Γκαμπριέλας που φέρνει τα πάνω κάτω: "Με απείλησαν από την παραγωγή..."


Το θέμα δεν είναι τι φαντάζομαι ή τι δεν φαντάζομαι. Το θέμα είναι ότι στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεότερης ιστορίας μας, τα κανάλια επιμένουν να μας ταΐζουν σκουπίδια. Και πιστεύω ότι εκεί πέρα υπάρχει και μια πολιτική σκοπιμότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εκπομπές ενημέρωσης δεν υπάρχουν πλέον στην ελληνική τηλεόραση. Θα μου πεις ποτέ δεν ήταν προτεραιότητα. Υπήρχαν όμως συγκεκριμένες ενημερωτικές ζώνες τις οποίες τα κανάλια σέβονταν και υπηρετούσαν. Τώρα δεν υπάρχει ούτε αυτό», ανέφερε!

Δείτε ακόμη: Power of Love: Η Άννα απαντάει πρώτη φορά αν έχει σχέση με άτομο από την παραγωγή! Κάγκελο η Μπακοδήμου!


Στην συνέχεια μάλιστα τόνισε:
«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι απελπισμένοι πιο εύκολα πιάνονται από τη δυσκολία και τη δυστυχία ενός άλλου, παρά από την εποικοδομητική σχέση με κάποιον άλλον. Όταν είσαι με 400 ευρώ σύνταξη που θα σου τα κάνει τώρα 300 και θα το ρίξει σε κάποιον άλλον, δεν έχεις νομίζω κουράγιο να κάτσεις να ασχοληθείς με τα υψηλά, τα βαθιά και τα ουσιώδη, διότι μέσα σου κατοικεί ένα τεράστιο «άι σιχτίρ».