Άνθιμος Ανανιάδης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό με την Μαρία Νεφέλη: "Έμεινα έκπληκτος με το unfollow..."

Άνθιμος Ανανιάδης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό με την Μαρία Νεφέλη:

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Άνθιμος Ανανιάδης, μετά την είδηση χωρισμού με την Μαρία Νεφέλη Γαζή, λίγο καιρό αφότου ήρθε στον κόσμο το μωράκι τους.

Ο Άνθιμος ανοίγει την καρδιά του στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα και εξομολογείται ακριβώς τι συνέβη μεταξύ τους αλλά και πως ένιωσε όταν είδε το unfollow της πρώην -πλέον- κοπέλας του! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η απόδραση στην Άνδρο με τις κόρες της και οι τσαχπινιές της Μαρινούλας στο φακό!

Ο ίδιος με ειλικρίνεια είπε: "Οφείλω να σεβαστώ τη στιγμή που η ίδια και η οικογένεια της παίρνει αποφάσεις.. Εγώ είμαι πράγματι έκπληκτος με αυτό που έχει συμβεί, γιατί δίνω κάθε μέρα τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι ο καλύτερος άνθρωπος και ο καλύτερος πατέρας... Για μένα προέχει το παιδί και να καταλάβουν όλοι τους ρόλους τους και να αγαπήσουν πέρα από τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Αν μπορούν... Αν δεν μπορούν ή θα συνεχίσουν ή δεν θα συνεχισουν..."

Ήσουν έτοιμος να γίνεις μπαμπάς;

"Όχι. Δεν ήμουν ολοκληρωμένος στη σκέψη ότι θα κάνω οικογένεια αλλά ένιωθα έτοιμος να δεχθώ το γεγονός πως θα έρθει ένας άνθρωπος που πηγάζει μέσα από έναν έρωτα που έχω με τη γυναίκα μου, την οποία σέβομαι. Δεν είχα καμία αμφιβολία στο να προχωρήσω και να το ζήσω 100% αυτό που ήρθε."

Πότε το έμαθες;

"Ήμασταν με τη Μαρία έξι μήνες και πολύ αγαπημένοι. Συνέβη την περίοδο των παραστάσεων «Το πορτραίτο του Dorian Gray». Είναι μόλις 19 ετών, ένα αγνό κορίτσι, ένα πλάσμα που χτίζει συναισθήματα και την ίδια στιγμή είναι αρκετά ώριμη, μια δυναμική ηρωίδα που ήθελα να είναι μητέρα του παιδιού μου."

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί...