Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Ευριπιώτη!

Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Ευριπιώτη!

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στο θέατρο Αθηνά, το βράδυ της Τετάρτης στην οποία και επρόκειτο να συμμετέχει ο Κώστας Ευριπιώτης!

Ο ηθοποιός μετά το πρόβλημα υγείας του αντικαταστήθηκε από τον Κωνσταντίνο Καζάκο και οι συνάδελφοί του Σπύρος Πούλης και Σοφία Βογιατζάκη μίλησαν για το πώς είναι μετά το δύσκολο χειρουργείο! Διαβάστε παρακάτω....

«Με τον Κώστα μιλήσαμε και προχθές στο τηλέφωνο, έκανε μια επέμβαση δύσκολη αλλά νομίζω πήγαν όλα καλά. Μιλήσαμε και μαζί του, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση απλά δεν μπορούσε να συνεχίσει, μας το είπε και ο ίδιος ότι δεν θα μπορεί. Θα μείνει να ξεκουραστεί. Καλύτερα, να κάτσει και με τους γιους του να τους δει…» είπε ο Σπύρος Πούλης.

Δειτε ακόμη: Τέλος η Λαμπίρη από την τηλεόραση! Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για το νέο επαγγελματικό της βήμα και τα δάκρυα! (Βίντεο)

Η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε: «Είχε κάποιο θεματάκι, έκανε αυτά που έπρεπε και τώρα μια χαρά, είναι στην ανάρρωση. Του στέλνουμε όλοι την καλύτερη ενέργειά μας, την αγάπη μας. Είχε κάποια σταματήματα και κάποια κολληματάκια σε σχέση με το κείμενο και πήγε το κοίταξε. Εντάξει, όλα είναι μια χαρά».