Power of Love - Spoiler: Αποχώρηση "βόμβα"! Το χειρότερο ζευγάρι και η ανατροπή...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Χαρακίδα
Κωνσταντίνα Χαρακίδα
Power of Love - Spoiler: Αποχώρηση

Εδώ είμαστε και πάλι στο Youweekly.gr για να σας ενημερώσουμε πρώτα από όλους τι ακριβώς θα συμβεί στο σπίτι της αγάπης... ένα σπίτι που περνάει πολλές αναταραχές ανά διαστήματα!

Την Παρασκευή, όπως κάθε φορά στο Gala του Power Of Love, θα έχουμε μία αποχώρηση, μία μεγάλη νίκη, καθώς και μια μεγάλη ανατροπή! Διαβάστε παρακάτω...

Προσοχή όποιος δεν θέλει να μάθει μην συνεχίσει, ακολουθεί spoiler!

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, αγαπημένο ζευγάρι για αυτή την εβδομάδα θα αναδειχθεί ο Μιχάλης και η Τζούλια οι οποίοι θα κερδίσουν 2.500 ευρώ και για λίγο θα ξεπεράσουν τον Πάνο με την Στέλλα, ενώ ένα άλλο ζευγάρι δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει πολλές ψήφους και θα χρειαστεί να αποφασίσουν από κοινού ποιος θα αποχωρήσει!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Survivor! Στημένη η αποχώρηση του Νάσου; Τα ποσοστά στην δημοσιότητα...

Ο λόγος για τον Νίκο και την Βίβιαν, οι οποίοι ψηφίστηκαν ως το λιγότερα αγαπητό ζευγάρι και πρέπει ένας από τους δύο πρέπει να αποχωρήσει.

Έτσι, οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως θα πραγματοποιήσουν οι δυο τους μία συνάντηση στο κόκκινο δωμάτιο για να αποφασίσουν ποιος από τους δύο θα εγκαταλείψει το σπίτι της αγάπης.

Δείτε ακόμη: Πέτρος Κωστόπουλος: Το δημόσιο ξέσπασμα του παρουσιαστή στις κατηγορίες για το παράνομο παρκάρισμά του!

Ο Νίκος θέλει να δώσει μια ευκαιρία στην Βίβιαν να παραμείνει στο Power of Love, καθώς είναι μικρή και θα κάνει εκείνος την έξοδο από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Έτσι λοιπόν, ο Νίκος σήμερα, θα μας αποχαιρετίσει για δεύτερη φορά...