Survivor Panorama: Ο αδερφός της Κατερίνας Δαλάκα αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor! «Φοβηθήκαμε πολύ όταν...» (Βίντεο)

Η επική ατάκα για την μυρωδιά της στο παιχνίδι!

Survivor Panorama: Ο αδερφός της Κατερίνας Δαλάκα αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor! «Φοβηθήκαμε πολύ όταν...» (Βίντεο)

Καλεσμένος στο Survivor Panorama ήταν σήμερα ο αδερφός της Κατερίνας Δαλάκα, Κώστας!

Ο ίδιος μίλησε για την αδερφή του, με την οποία είναι πολύ δεμένοι αφού είναι η μεγάλη του αδυναμία! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Flashback: Όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου παντρεύτηκε πριν από 14 χρόνια τον Κώστα Πηλαδάκη! Σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο τους!

Ο Κώστας αποκάλυψε στη Ντορέττα ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μέσα στο παιχνίδι, λίγο μετά τον γυρισμό του από τον Άγιο Δομίνικο στον οποίο είπε ότι συγκινήθηκε πολύ μόλις την είδα! «Φοβηθήκαμε πολύ όταν χτύπησε! Είναι το επάγγελμα της αυτό και τρομάξαμε! Από τότε δένει τα πόδια της και καλά κάνει!» είπε ο ίδιος και αποκάλυψε πως η αδερφή του... δεν του μύριζε άσχημα!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει ανοιχτά και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον κανόνα που θέτει στους συνεργάτες της!

Μάλιστα ο Κώστας στην συνέχεια συμπλήρωσε πως είχαν πει στην παραγωγή όλοι οι συγγενείς πως πρέπει να γίνει μια παραχώρηση και να δουν όλοι τους συγγενείς τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αγωνίσματος που είχε το συγκεκριμένο έπαθλο! Ο Κώστας δεν σταμάτησε να κάνει αποκαλύψεις αφού είπε πως του χρόνου θα δηλώσει συμμετοχή όπως είχε κάνει και πέρσι!

Δείτε το σχετικό βίντεο: