Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! Το δημόσιο μήνυμα στους φίλους και συνεργάτες του!

Η ανάρτηση στα social media!

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! Το δημόσιο μήνυμα στους φίλους και συνεργάτες του!

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξη του εξήγησε και τους λόγους που είναι αναγκαίο να υποστεί χειρουργική επέμβαση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ότι για κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στην περιοδεία στους Αχαρνείς- ενώ μιλώντας στην εφημερίδα Espresso εξήγησε την επέμβαση που πρέπει να κάνει στην σπονδυλική στήλη. (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση, αναρτώντας στο Facebook:

Δείτε ακόμη: Power of Love: Tο ραβασάκι του Σωκράτη στην Κυριακή και το μήνυμα όλο νόημα! (Βίντεο)

«Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές και όλους τους φίλους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν επειδή όμως το θέμα ξέφυγε λίγο και κάποιοι γράφουν πολύ περίεργα πράγματα δεν έχω κάτι που δεν Ξεπερνιέται ούτε κάτι που δεν ελέγχεται ...θεωρώ σωστό απλά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και να ενημερώσω τους φίλους ότι δεν θα είμαι παρών γιατί πρέπει να με προσέξω.... για μένα είναι σοβαρό γιατί δεν έχει μου έχει ξανατύχει, αλλά με λίγα λόγια δεν είναι κάτι τόσο κακό όσο κάποιοι σκέφτονται.... απλά χρειάζεται ο χρόνος που θα ήμουν στην περιοδεία να δοθεί στην κατάλληλη αντιμετώπιση όπως έγραψα και πριν, για να είμαι καλά για μετά ....και πάλι ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις ευχές να είσαστε όλοι καλά».

Δείτε το σχετικό post: