Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη!

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη!

Η Espresso τσάκωσε τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, το νέο talk of the town ζευγάρι της showbiz, σε γνωστό steakhouse στο Μπουρνάζι!

Η ηθοποιός και ο σεφ, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, πέρασαν την είσοδο του μαγαζιού αργά το βράδυ της Τρίτης και όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των θαμώνων! Διαβάστε παρακάτω...

Εκείνη σχεδόν αμακιγιάριστη φορούσε ένα αέρινο κίτρινο φόρεμα, ενώ ο γοητευτικός συνοδός της λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι! Εκεί τους περίμεναν ο Ηλίας Μελέτης με την σύζυγό του!

Δείτε ακόμη: Η αβάσταχτη υποκρισία της Σκορδά και της Καινούργιου και το μίσος που δεν κρύβεται στην Σπυροπούλου!

Η τετράδα αφού αντάλλαξε φιλιά και αγκαλιές, κάθισε σε ένα μεγάλο τραπέζι, παρήγγειλε και τα γέλια τους αντηχούσαν στην αίθουσα!

Τα ζευγάρια αποχώρησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα από το μαγαζί, το οποίο αποτελεί στέκι και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, που το επισκέπτεται με ανδροπαρέα!

Ο Κρητικός σεφ, που έχει συνεργαστεί με τον Λευτέρη Λαζάρου, ενώ έχει αποσπάσει και βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας είχε θεαθεί τον περασμένο Φεβρουάριο για πρώτη φορά με την ηθοποιό σε βραδινή τους έξοδο παρέα με τον συμπρωταγωνιστή της Μελέτη Ηλία και τη σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά.

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Οι 3 υποψήφιοι και τα ονόματα "Φωτιά"!

Το περασμένο Πάσχα τον βρήκε στο Λονδίνο όπως και τη Βάσω Λασκαράκη και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται σε Insta Story στιγμιότυπα από τα κοινά μέρη που έβλεπαν στα ταξίδια τους.

Τις προηγούμενες ημέρες περιηγήθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του σεφ, την Κρήτη και έκαναν τις πρώτες βουτιές τους στην παραλία Λυγαριά, λίγο έξω από το Ηράκλειο. Από εκεί ο σεφ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα Insta Story του ενώ η ηθοποιός ανάρτησε μια καλοκαιρινή φωτογραφία.



Φίλοι ή κάτι παραπάνω; Ο χρόνος θα δείξει....