Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Οι 3 υποψήφιοι και τα ονόματα "Φωτιά"!

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Οι 3 υποψήφιοι και τα ονόματα

Το Youweekly.gr.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Σήμερα είναι ημέρα ασυλίας και το Youweekly.gr.gr, πρώτο από όλους σας έχει την διαρροή με νικητή και υποψήφιους προς αποχώρηση! Χτες η Ελλάδα κατάφερε να επικρατήσει της Κολομβίας, όμως σήμερα οι δύο ομάδες επανέρχονται στην... κόντρα με το κορυφαίο αγώνισμα της εβδομάδας που θα κρίνει το μέλλον των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Ποιος κερδίζει;

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι που είναι αυτό που μας ενδιαφέρει! Σήμερα λοιπόν έχουμε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχη, με την επαφή με το νερό να είναι συχνή, ενώ και ο στόχος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός! Όπως βλέπουμε και από το trailer που έχουμε στην κατοχή μας η ένταση στο αγώνισμα θα είναι μεγάλη και μάλιστα θα φέρει και έναν τσακωμό της Κατερίνας Δαλάκα με την Εύη Σαλταφερίδου!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr σήμερα θα έχουμε μεγάλη ανατροπή καθώς στα αυτιά μας φτάνει ότι οι... Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν τους Διάσημους αναγκάζοντας τους να στείλουν 3 παίκτες προς αποχώρηση...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Survivor! Στημένη η αποχώρηση του Νάσου; Τα ποσοστά στην δημοσιότητα...

Και αυτή η στιγμή φέρνει τα πάνω κάτω...

Μίας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr τα ονόματα που είναι υποψήφια είναι "φωτιά" ανάμεσα τους και μία δυνατή παίκτρια. Λόγος γίνεται για την Μελίνα Μεταξά να κάθεται στον τάκο, τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Βιργινία.

Δείτε ακόμη: Survivor: Αποκάλυψη βόμβα από παίκτη! Έτσι τρώμε κρυφά!

Σε κάθε περίπτωση όμως... αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες μας!

Δείτε την σίγουρη διαρροή εδώ

TAGS