Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι πρώτες δηλώσεις για το «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και η ατάκα όλο νόημα για Γερονικολού και Τζιόβα!

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι πρώτες δηλώσεις για το «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και η ατάκα όλο νόημα για Γερονικολού και Τζιόβα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε στην εκπομπή «Eμείς» και την Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ μεταξύ των άλλων απάντησε και για την θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», που θα ανέβει τον Οκτώβριο!

Η κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλική Βουγιουκλάκη αναβιώνει από τις Θεατρικές Σκηνές και τον Λάκη Λαζόπουλο- ενώ θα πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: Η πρώτη εμφάνιση του Νάσου Παπαργυρόπουλου και το ευτράπελο στην επιστροφή του! (Βίντεο)

«Αν με ρωτάς προσωπικά εγώ θα είχα κάνει διαφορετικές επιλογές. Αυτό αποφάσισαν, μακάρι να τους βγει», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο ίδιος, είπε σχετικά με την σειρά «Έχω ένα μυστικό», που είχε γυριστεί πριν χρόνια και εξιστορούσε την ιστορία της Αλίκης:

«Η σειρά τότε με είχε ενοχλήσει. Δεν είχα καμία αρμοδιότητα στην σειρά. Δεν ασχολήθηκα καθόλου. Δεν μου ζητήθηκε. Δεν ήταν ακριβώς το βιβλίο μου αυτό που βγήκε. Το βιβλίο μου πήγε εξαιρετικά. Αν είχα άποψη στο σίριαλ, θα το είχα κάνει τελείως διαφορετικά. Με ενόχλησε το σενάριο, οι ηθοποιοί, το πόσο γρήγορα και πρόχειρα βγήκε.»