«Μου έριξε δύο μπουνιές...»! Απίστευτη καταγγελία για τον Απόστολο Γκλέτσο!

Τι υποστήριξε ο Κώστας Ζαρκαδούλας...

«Μου έριξε δύο μπουνιές...»! Απίστευτη καταγγελία για τον Απόστολο Γκλέτσο!

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε Κώστας Ζαρκαδούλας και μεταξύ των άλλων, απάντησε και για το περιστατικό με τον Απόστολο Γκλέτσο και την διαμάχη που είχαν κατά την διάρκεια μιας ομιλίας!

Ο Κώστας Ζαρκαδούλας εξηγεί ότι δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον Δήμαρχο της Στυλίδας- την ώρα που μιλούσε για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα - ενώ ανέφερε ότι τον χαρακτήρισε τον ίδιο και τους συγχωριανούς του «κλέφτες». Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: Η πρώτη εμφάνιση του Νάσου Παπαργυρόπουλου και το ευτράπελο στην επιστροφή του! (Βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιπρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου είπε: «Αυτά που διαβάσαμε στο συμβούλιο, είχαν μεταφερθεί ενάμιση μήνα πριν στον κύριο Γκλέτσο. Δεν του ήταν κάτι άγνωστο. Εγώ πήρα θέση για να μιλήσω κατά κύριο λόγο για τα ορεινά χωριά του Δήμου μας, με τα ιδιαίτερα προβλήματα που έχουν στον αγροτικό τομέα και στην άρδευση..Πριν προλάβω να τελειώσω και να πω τι ζητώ από τον Δήμαρχο, ο κύριος Γκλέτσος μου επιτέθηκε αρχικά φραστικά, χαρακτηρίζοντας εμένα και τους συγχωριανούς μου- κλέφτες».

Ο Κώστας Ζαρκαδούλας συνέχισε ότι ο Απόστολος Γκλέτσος τον έσπρωχνε με το στήθος του με το στήθος του- ενώ στην συνέχεια είπε ότι του έριξε δύο μπουνιές- όταν αποχώρησε- πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο του.

Δείτε ακόμη: Eπιστρέφει στην τηλεόραση η Τζένη Μπαλατσινού! Το κανάλι έκπληξη και η νέα εκπομπή!

«Κατέβηκα από το έδρανο και με έσπρωχνε με το στήθος του. Μου έλεγε να αποχωρήσω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Του είπα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο μου συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο και αποχώρησα. Όταν αποχώρησα και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, μου λέει: "Θες να τα βρούμε μεταξύ μας;"- Μου έριξε δύο μπουνιές, προφανώς για να καταλάβω ότι δεν θα φτιάξει τους δρόμους».