Η αποκάλυψη για το επαγγελματικό της μέλλον και η απάντηση όλο νόημα για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ!

Τι αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Η αποκάλυψη για το επαγγελματικό της μέλλον και η απάντηση όλο νόημα για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσίλη!

H παρουσιάστρια του Survivor Panorama, μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν! Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Ξανά μαζί Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Ελένη Μενεγάκη; Όσα αποκάλυψε on air η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

«Κάνουμε το Survivor Πανόραμα, το οποίο θα τελειώσει στα μέσα Ιουλίου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι. Μιλάω με τον ΣΚΑΪ μιας και είναι το κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι και έχει προτεραιότητα, να δούμε αν και τι θα μπορέσουμε να κάνουμε του χρόνου και θα δούμε.

Η σύμβασή μου είναι με την εκπομπή και μέσα στη σεζόν άλλαξε πολλές φορές, αλλού ξεκινήσαμε, αλλού συνεχίσαμε, άλλο κάναμε και τώρα κάνουμε άλλο. Κάθε φορά πάει με την εκπομπή.

Σίγουρα θέλω να είναι κάτι μέσα στο οποίο θα έχω τη δυνατότητα να είμαι ο εαυτός μου, κάτι που να έχει σίγουρα πολύ αυθορμητισμό, αυτοσχεδιασμό, χιούμορ. Γιατί και το Panorama είναι πολύ συγκεκριμένο φορμάτ που έχει να κάνει αποκλειστικά με το Survivor.

Δείτε ακόμη: Αυτοκτόνησε ο πασίγνωστος σεφ Άντονι Μπουρντέν!

Αν δεν καταφέρουμε με τον ΣΚΑΪ να βρούμε ένα πρότζεκτ στο οποίο να συμφωνούμε και οι δύο για το πώς θα είναι και τι θα είναι, επαγγελματίας είμαι, θα μιλήσω και με άλλα κανάλια για να δω τι θα κάνουμε του χρόνου», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: