Ξέσπασε "πόλεμος" στο Power of Love! «Η Στέλλα μιλάει πολύ για τον εαυτό της...» (Βίντεο)

Η απάντηση που έφερε εντάσεις στο σπίτι της αγάπης!

Ξέσπασε

Φαίνεται πως κάποιος δεν θα έκανε ποτέ παρέα με την Στέλλα Μιζεράκη- ενώ εξέφρασε την άποψή του ιδιαίτερα έντονα, προκαλώντας τις αντιδράσεις του σπιτιού!

Ο λόγος για τον Σάκη, που με αφορμή την ερώτηση της Μαρίας Μπακοδήμου για το ποια κοπέλα θα επέλεγε αν ήταν όλες ελεύθερες- ο παίκτης του Power of Love, είπε την Βίβιαν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χωρισμός «βόμβα» στο Power of Love! Ο λόγος για τους....(Βίντεο)

Όσο για το πιο κορίτσι δεν θα του ταίριαζε καθόλου;

«Η Στέλλα, γιατί είναι αυτό που πραγματικά ποτέ μου δεν θα πήγαινα ούτε να γνωρίσω...Γιατί μιλάει πολύ για τον εαυτό της- πρώτον. Δεύτερον παρουσιάζει τον εαυτό της υπερβολικά τέλειο, που αυτό δεν μπορώ. Εγώ τσαλακώνομαι πάρα πολύ. Και γενικά οι συνήθειες μου είναι πολύ χύμα, πολύ αληθινές! Μπορεί και η Στέλλα να είναι αληθινή, δεν είπα αυτό ότι δεν είναι, αλλά είναι πολύ χύμα οι συνήθειες μου. Δεν θα ταιριάζαμε καθόλου. Και γενικά ο τρόπος διαφέρει πάρα πολύ- που θα μιλήσει, που θα κάνει χιούμορ...Δεν θα γελάσω με κάτι που θα πει η Στέλλα....», ενώ αργότερα εξήγησε ότι με την Μαρίνα, ο Alex και ο Παναγιώτης π.χ ξεκαρδίζεται στα γέλια με το απρόβλεπτο χιούμορ!

Δείτε την αντίδραση των υπολοίπων παικτών!