Αγγελική Δαλιάνη- Μάνος Παπαγιάνης: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο!

Και το όνομα αυτό....

Αγγελική Δαλιάνη- Μάνος Παπαγιάνης: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο!

Για το τέλος του καλοκαιριού έχουν προγραµµατίσει τη βάφτιση του µόλις οκτώ µηνών γιου τους η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης, όπως αποκαλύπτειμε αποκλειστικές δηλώσεις η γνωστή ηθοποιός στη Realnews.Το ζευγάρι επιθυµούσε να βαφτίσει νωρίτερα τον µικρό, όµως, λόγω των υποχρεώσεων στο θέατρο, αποφάσισε να µεταθέσει το µυστήριο.

«Τη βάφτιση του µικρού θα την κάνουµε προς το τέλος του καλοκαιριού, ίσως και αρχές Σεπτεµβρίου, στην Αθήνα. Ακόµη δεν έχουµε κανονίσει τίποτα. Προτεραιότητά µας αυτό το διάστηµα είναι το θέατρο. Μόλις τελειώσουµε τις παραστάσεις µας, όλα θα γίνουν» λέει στην «R» η Αγγελική ∆αλιάνη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νίκος Οικονομόπουλος- Ευαγγελία Αραβανή: Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε! Η ρομαντική απόδραση του ζευγαριού στην Χαλκιδική!

Οσον αφορά το όνοµα του παιδιού, αρχικά υπήρχε µια µικρή «διαφωνία» ανάµεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, ο οποίος ήθελε να το διαπραγµατευτεί περισσότερο. Ωστόσο, η Αγγελική ∆αλιάνη, ξεκαθαρίζει µε το χαρακτηριστικό της χιούµορ ότι η απόφαση έχει ήδη ληφθεί και είναι οριστική και... αµετάκλητη: «Το όνοµα που θα δώσουµε στον µικρό θα είναι Νικήτας, το όνοµα του πατέρα µου».

Οσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι ξέρουν επίσης πως συχνά οι δυο τους, οι οποίοι είναι µαζί περίπου 15 χρόνια, προκαλούν... δήθεν κρίση στον γάµο τους για να την ξεπερνούν µε χιούµορ και πειράγµατα. Ακόµα και τις δύσκολες στιγµές που περνούν κατά καιρούς, όπως ήταν και η πρόωρη γέννηση του γιου τους τον περασµένο Σεπτέµβριο, θέλουν να τις αντιµετωπίζουν µε χαµόγελο, γνωρίζοντας καλά πως µε θετική σκέψη και διάθεση µπορούν να ξεπεράσουν ακόµα και τα πιο δύσκολα προβλήµατα.

Δείτε ακόμη: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης των Διασήμων! Όλες οι λεπτομέρειες για γάμο του ζευγαριού!

Μπορεί αρχικά η είδηση ότι ο µικρός ήρθε δύο ολόκληρους µήνες νωρίτερα και τόσο αναπάντεχα να ανησύχησε τους ίδιους και το περιβάλλον τους, όµως, όταν ο Μάνος και η Αγγελική ενηµερώθηκαν από τους γιατρούς ότι το µωρό χαίρει άκρας υγείας, έσπευσαν να µοιραστούν την ευτυχία τους µε τον κόσµο που στεκόταν στο πλάι τους.

Πηγή: Eφημερίδα Reallife