Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον τσακωμό με τον πατέρα του! «Δεν μιλούσαμε γιατί...» (Bίντεο)

Άνοιξε την καρδιά του για πρώτη φορά!

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον τσακωμό με τον πατέρα του! «Δεν μιλούσαμε γιατί...» (Bίντεο)

Ο παίκτης του Survivor μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή DOT για την παραμονή του στην Αμερική πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά και τα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο!

Μάλιστα για πρώτη φορά αναφέρθηκε στους λόγους που δεν μιλούσε με τον πατέρα του, επί δυο χρόνια! Διαβάστε παρακάτω...

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ δυνατός ως χαρακτήρας. Όσο ήμουν μικρότερος έφερνα αντιστάσεις. Επέβαλε και κάπως τη γνώμη του, όπως και οι περισσότεροι πατεράδες. Λογικό να συμβεί αυτό. Στο Survivor είχα ζητήσει συγγνώμη στην επικοινωνία. Πολλές φορές βλέπουμε τα πράγματα πιο σοβαρά από ότι είναι. Και δεν βλέπουμε τα πραγματικά σοβαρά πράγματα. Έχουμε τους γονείς μας που μας αγαπάνε περισσότερο από όλους και δεν ξέρεις για πόσο θα τους έχεις. Και δεν ξέρεις και τι ξημερώνει. Για ένα πταίσμα να κρατήσεις κακία και να μη μιλάς στον άνθρωπο που σε αγαπάει περισσότερο από όλους είναι ανόητο. Εγώ αυτό το κατάλαβα μέσα στο Survivor.

Δείτε ακόμη: Νίκος Οικονομόπουλος- Ευαγγελία Αραβανή: Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε! Η ρομαντική απόδραση του ζευγαριού στην Χαλκιδική!


Πάντα έδινα αναβολές. Έλεγα θα το κάνω μετά, ή θα τα βρούμε μετά. Πριν μπω στο Survivor μιλούσαμε, απλά είχαμε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα γύρω στα δύο χρόνια χωρίς να μιλάμε. Ήμουν Ελλάδα περισσότερο, αλλά και Αμερική. Είχαμε έρθει σε ρήξη και επαγγελματική και προσωπική. Γιατί αυτά τα δύο καμιά φορά συγχέονται», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο Dot σε μια εξομολόγηση καρδιάς!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος περιγράφει πως από μικρός δούλευε στα μαγαζιά του πατέρα του, και ίσως αυτό έφερε τη ρήξη! «Και οι δύο φταίγαμε, απλά εγώ έφταιγα παραπάνω» δήλωσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος παραδέχτηκε πως έπρεπε να έχει σκεφτεί όλες τις δυσκολίες που σχημάτισαν τον χαρακτήρα του πατέρα του και να αλλάξει τον τρόπο που του μιλούσε. «Έπρεπε να έχω σκεφτεί ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τόσο ισχυρό χαρακτήρα που δεν μπορεί από ένα παιδί 17-25 χρονών να δεχτεί μια διαφορετική άποψη. Εκεί έκανα το λάθος. Έπρεπε να καταλάβω ότι θα έπρεπε να αλλάξω εγώ ή ο τρόπος για να καταλάβει τα πράγματα για να γίνει διαφορετικός» τόνισε!

Δείτε ακόμη: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης των Διασήμων! Όλες οι λεπτομέρειες για γάμο του ζευγαριού!

«Είχα και εγώ μια φοβία για το πως θα με αντιμετωπίσει ο πατέρας μου μετά από τόσο καιρό σαν τον άσωτο υιό. Κάποια στιγμή βρήκα το θάρρος και λέω μέχρι εδώ είναι τελείωσε, θα πάω να τον βρω. Και από εκεί τα βρήκαμε και δεν ξανατσακωθήκαμε», είπε κλείνοντας ο πρώην παίκτης του Survivor. Δείτε το σχετικό βίντεο: