Power of Love: H Άννα "ξεσκίζει" την Αλεξάνδρα! «Ξέρουμε ότι μπήκες εδώ για να...» (Βίντεο)

Χαμός στο σπίτι της αγάπης!

Power of Love: H Άννα

Η Αλεξάνδρα μπήκε στο σπίτι του Power of Love και μπήκε πρώτα στο σπίτι των αγοριών- ενώ μετά επισκέφτηκε τα κορίτσια και δημιουργήθηκε μια ένταση!

Η Αλεξάνδρα είπε στην Άννα ότι την ενόχλησε σε κάποιο Gala- που χρησιμοποίησε η Άννα την λέξη πάσα ότι ο Ανδρέας την πάσαρε σε κάποιον, που η Αλεξάνδρα δεν ήθελε να αναφέρει το όνομα του και είχαν βγάλει φωτογραφία οι τρεις τους! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love: H επιστροφή της Αλεξάνδρας και η παρεξήγηση με Σωκράτη και Άννα! (Βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του Power of Love, είπε ότι τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τον Ανδρέα εκείνη του γνώρισε και ειπώθηκε ότι την έκανε ο Ανδρέας πάσα και είπε ότι δεν της άρεσε όσα ειπώθηκαν σε Live από τον Σωκράτη και από την Άννα σε ένα Gala.

Η Άννα είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θυμάται το περιστατικό, αλλά δεν είναι κάτι που προσβάλει κάποιον, ενώ ξεκίνησε μια έντονη συζήτηση μεταξύ τους,.

«Είπα κάτι το οποίο, εσείς, αφήσατε να εννοηθεί στα social media, γιατί πρώτα ο Ανδρέας..είδαμε τον ανδρέα πρώτα φωτογραφία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο- αν δεν θέλετε να αναφερθείτε ονόματα- και μετά είδαμε μια φωτογραφία και τους τρεις μαζί.....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: