Power of love: H αποκάλυψη της Άννας Λορένη για τον τελικό και η μυστική ψήφος! (Βίντεο)

Μίλησε για πρώτη φορά!

Power of love: H αποκάλυψη της Άννας Λορένη για τον τελικό και η μυστική ψήφος! (Βίντεο)

Η Άννα Λορένη μετά την αποχώρησή της από το Power of love έκανε ένα live για λογαριασμό του επίσημου fan club του Power of Love.


Ο λόγος που έφυγε ήταν οι επαγγελματικές της εκκρεμότητες και η βίζα της στο Ντουμπάι σύμφωνα με τα όσα είπε και μέσα από τη συνομιλία της... πέταξε βόμβες! Διαβάστε παρακάτω....


Για την επιλογή του να μείνουν Δώρος και Αθηνά στο σπίτι ή όχι δήλωσε: «Η ένστασή μου δεν ήταν αν θα γυρίσουν τα παιδιά ή όχι πίσω. Είχα στεναχωρηθεί επειδή η παραγωγή έβαλε εμάς να πάρουμε θέση. Θεώρησα άδικο να ψηφίζω εγώ για την τύχη των παιδιών. Δεν ήταν δική μας δουλειά να αποφασίσουμε ποιος θα μείνει και ποιος θα βγει από το σπίτι».

Δείτε ακόμη: "Βόμβα" στο Power of Love! Εκτός ημιτελικού το μεγάλο φαβορί! Ποιος παίκτης αποχωρεί την Παρασκευή;

Η ίδια εξηγήθηκε λέγοντας: «Εγώ μπήκα σε ένα κοινωνικό πείραμα το οποίο ξεκάθαρα έλεγε ότι 14 άγνωστοι θα αναμετρηθούν, θα διαγωνιστούν και θα γίνει το πείραμα ανάμεσα σε 14 αγνώστους… Αυτό που λένε για αγάπες θα κάνει φτερά μόλις περάσουν την πόρτα της εξόδου. Για αυτό είπε ότι ο Δώρος και η Αθηνά είναι νικητές. Επειδή τα παιδιά είναι ακόμη μαζί και έχει περάσει καιρός, είναι αυτοί που κέρδισαν κάτι».

Κλείνοντας η Άννα αποκάλυψε πως θα γίνει ο τελικός του reality. «Υπάρχει μία διαδικασία που φαντάζομαι ότι ο κόσμος δεν την γνωρίζει»... Είναι η διαδικασία του τελικού που ο κόσμος θα στείλει ένα άτομο στον τελικό για να πάρει το power of love. Θέλω ο κόσμος να ψηφίσει τον Παναγιώτη να πάει στον τελικό. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δείξει ήθος και αξία και έχει κρατήσει τον χαρακτήρα του σταθερό». Δείτε το σχετικό βίντεο: