Τατιάνα Στεφανίδου: Η απίστευτη αποκάλυψη για την συμπεριφορά του Έψιλον προς το πρόσωπό της! Παραδέχτηκε την αποχώρησή της...(Βίντεο)

Τατιάνα Στεφανίδου: Η απίστευτη αποκάλυψη για την συμπεριφορά του Έψιλον προς το πρόσωπό της! Παραδέχτηκε την αποχώρησή της...(Βίντεο)

Η Τατιάνα Στεφανίδου στο πάρτι που έκανε στον όμιλο που διατηρεί με τον άντρα της μίλησε φυσικά στους δημοσιογράφους!

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην αποχώρησή της από το Έψιλον, αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά της! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: "Όταν πήγα στο Epsilon, επειδή ήταν ένα κανάλι που είχε κυρίως τελεμάρκετινγκ και δυο εκπομπές το Σαββατοκύριακο που πήγαιναν καλά, ήταν ένα τεράστιο ρίσκο. Ήταν μια ζαριά που την έριξα και δεν ήξερα πώς την έριξα. Μπορεί να ήταν και το τέλος μου. Νομίζω το Epsilon ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, γιατί όπως και να το κάνουμε στα μεγάλα κανάλια έχεις τη στήριξη και τη βοήθεια όλων και το κοινό που στηρίζει έτσι κι αλλιώς το κανάλι και το παρακολουθεί και αυτό ήταν ένας άθλος!

Δείτε ακόμη: Σπαράζει καρδιές ο Μιχάλης Σεΐτης! Το ανατριχιαστικό μήνυμα στα social media για την ημέρα του ατυχήματός του!

Δεν θα σας πω ψέματα ότι “ναι ήταν κάτι που αποφασίσαμε από κοινού” και δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Εγώ ήθελα να συνεχίσω! Δεν το περίμενα ότι θα φύγω! Δεν τους γνωρίζω τους λόγους της λήξης της συνεργασίας μας. Είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει. Και όταν κλείνει μία πόρτα, λένε ότι ανοίγει μία άλλη. Τώρα αν η άλλη πόρτα είναι μεγαλύτερη, θα πάει καλύτερα, ή τι θα είναι ακριβώς, δεν το γνωρίζω. Δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή θα σας ανακοινώσω, δεν έχω κάτι να σας πω! Συζητάω πράγματα, και αν κάτι από αυτά συμβεί θα τα πούμε όλα από Σεπτέμβρη!", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: