Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αποκάλυψη για τον άντρα της την ημέρα του τοκετού και όλες οι λεπτομέρειες! (Βίντεο)

Γεννά από μέρα σε μέρα!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αποκάλυψη για τον άντρα της την ημέρα του τοκετού και όλες οι λεπτομέρειες! (Βίντεο)

Πλήθος επωνύμων έδωσαν το παρόν το βράδυ της Πέμπτης στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε με οικοδέσποινα την Τατιάνα Στεφανίδου!

Ανάμεσά τους και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία γεννά από μέρα σε μέρα και μίλησε στους δημοσιογράφους για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, τον σύζυγό της, τα κιλά που έχει πάρει, καθώς και για την επιθυμία της να συνεχίσουν την επόμενη σεζόν στο Happy Day. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Η απίστευτη αποκάλυψη για την συμπεριφορά του Έψιλον προς το πρόσωπό της! Παραδέχτηκε την αποχώρησή της...(Βίντεο)

"Έχω μπει στον μήνα μου εδώ και μια εβδομάδα. Από μέρα σε μέρα γεννάω, απλά δεν ξέρω ποια θα είναι εκείνη η ημέρα εν τέλει. Η τελευταία ημερομηνία είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Θα πάω για φυσιολογικό τοκετό! Ο σύζυγός μου θα είναι μέσα την ώρα του τοκετού, μετά από πολλή συζήτηση αποφάσισα να μην του στερήσω αυτή τη στιγμή αφού το θέλει! Όσο για τη νέα σεζόν εγώ θέλω πολύ να δουλέψω! Δεν θέλω να κάτσω!", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: