Survivor Panorama: Η Ροδάνθη τοποθετείται για την παρεξήγηση με τον Νικόλα Αγόρου! Τι είχε συμβεί τελικά; (βίντεο)

«Είναι πολύ εγωιστής....»

Survivor Panorama: Η Ροδάνθη τοποθετείται για την παρεξήγηση με τον Νικόλα Αγόρου! Τι είχε συμβεί τελικά; (βίντεο)

H Ροδάνθη Καπαρού αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης- ενώ ήταν πάρα πολλές οι φορές που ο κόσμος την είχε στηρίξει με την ψήφο του!

Η ίδια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Panorama, ενώ μεταξύ των άλλων απάντησε και για την μικρή παρεξήγηση που είχε γίνει με τον Νικόλα Αγόρου- που της είχε ζητήσει να αλλάξει θέση για΄τι ήθελε να καθίσει στο κέντρο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θυμάστε την Κορίνα από το "Πάτερ ημών"; Δείτε πως είναι και με τι ασχολείται σήμερα! (βίντεο)

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Μπορεί ο Νικόλας να έχει κάποια ελαττώματα. Είναι πολύ εγωιστής σαν άνθρωπος και εγωκεντρικός, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι κακός σαν άνθρωπος. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, που ότι έχει να σου πει θα το πει μπροστά σου. Είναι ευθύς στον λόγο του...», η ίδια είπε ότι πολλές φορές η αντίδραση του είναι υπερβολική- ενώ αν ξέρεις να τον χειριστείς θα τα πάτε τέλεια! η Ροδάνθη κατέληξε: «Είναι πολύ αγαθός, δεν έχει κακία...»

Όσο για το περιστατικό που είχε γίνει με το τραπέζι;

Μόλις ήταν στο τραπέζι τους είπαν ότι από την μία πλευρά θα κάτσουν από την μία πλευρά- και οι άλλοι από την άλλη πλευρά- ενώ είπε ότι ο Νίκολας είχε πει ότι θα κάτσει στην μέση και από την μία ο Πάνος και από την άλλη η Ροδάνθη! Ωστόσο, δεν ήταν σωστά αριθμημένα τα πιάτα και στην θέση της έπρεπε μπει ο Τσίλης!

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: