Όσα δεν ξέραμε! Αποκαλυπτική όσο ποτέ η εντυπωσιακή Ροδάνθη: «Έφαγα από τα σκουπίδια και ήταν... ωραία!»

Μιλάει αποκλειστικά στο Youweekly.gr!

Όσα δεν ξέραμε! Αποκαλυπτική όσο ποτέ η εντυπωσιακή Ροδάνθη:  «Έφαγα από τα σκουπίδια και ήταν... ωραία!»

Η Ροδάνθη Καπαρού, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του Survivor- με το τηλεοπτικό κοινό να την στηρίζει πολλές φορές, με την θετική του ψήφο!

Η φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ, μίλησε για όλους και για όλα στο Youweekly.gr! Η πρώην παίκτρια των μαχητών, μοιράστηκε τις εμπειρίες της από το ριάλιτι επιβίωσης! Η Ροδάνθη Καπαρού δεν μάσησε τα λόγια της και τόνισε ότι δεν έχει δει τα επεισόδια ακόμη, αλλά δεν βιάζεται κιόλας, αφού το ζούσε για πέντε ολόκληρους μήνες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: «Τα μαλλιά σου είναι σαν γαρδούμπα με... κοκορέτσι»! Η ατάκα της Ντορέττας που πάγωσε την Βαλαβάνη! (Βίντεο)

«Για εμένα ήταν ένα ξεχωριστό κομμάτι, αλλά έκλεισε», εξομολογείται για την μοναδική εμπειρία που έζησε!

Οι συνθήκες στο Survivor, είναι πολύ απαιτητικές τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, με τους παίκτες να πρέπει να προσαρμόζονται σε άγνωστα δεδομένα- γνωρίζοντας πρωτόγονα ένστικτα!

Η Ροδάνθη Καπαρού απαντάει και για της αηδιαστικές στιγμές μέσα στο παιχνίδι- ενώ περιγράφει το περιστατικό που ανέβαιναν κατσαρίδες πάνω στους παίκτες! «Μέχρι και ποντίκια είχαν ανέβει πάνω στο πρόσωπο μου...».

Δείτε ακόμη: «Συζητούσα με ΑΝΤ1 και Epsilon αλλά τελικά...» Η αποκάλυψη βόμβα για το συμβόλαιο πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Και αν αναρωτιέστε ποιο ήταν το πιο περίεργο πράγμα που έφαγε μέσα στο Survivor, η Ροδάνθη μας έλυσε την απορία, λέγοντας: «Έφαγα από τα σκουπίδια, που δεν το περίμενα ποτέ στη ζωή μου»

Πολλές οι ερωτήσεις για το κορίτσι με το πιο γλυκό χαμόγελο του Survivor! Είναι ή δεν είναι τελικά τεμπέλα! Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, όπως πάντα έδωσε την δική της απάντηση: «Πολλές φορές κάναμε δουλειές χωρίς να υπάρχει λόγος»

Διαβάστε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί την Τετάρτη 27/06 σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 Ευρώ

ΠΗΓΗ Έ