"Γυρνούσα στο σπίτι και δεν είχα να φάω..." - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις παίκτη ριάλιτι!

Τι είπε ο νικητής;

Δικαιωμένος νιώθει ο νικητής του Hell’s Kicthen για όλες εκείνες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη ζωή του!

Με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε για όλα σε συνέντευξη του ο Ραφαήλ Τσακίρης! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ο λόγος που αγωνίστηκε η Δαλάκα στην ασυλία, τα "μαχαίρια" στο συμβούλιο και οι υποψήφιοι! (Βίντεο)

Αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσει τις 30.000 ευρώ και πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά του χρόνια...

"Μπορεί να είναι και λιγότερο, να ‘ναι καλά η κυβέρνηση γιατί σίγουρα θα υπάρχουν κρατήσεις. Βέβαια, τα έχω ανάγκη γιατί δεν είναι και ένα ποσό που είχα και χθες. ‘Ένα μεγάλο ποσό, λοιπόν, θα το δώσω στην οικογένειά μου γιατί υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Από εκεί και πέρα κάποια χρήματα θα τα επενδύσω σε ταξίδια που θα κάνω για να μάθω νέες τεχνικές και κάποια θα τα κρατήσω για ν’ ανοίξω το εστιατόριο που ονειρεύομαι. Ο στόχος της ζωής μου είναι ν’ ανοίξω εστιατόριο στη Ρόδο με αστέρι Michelin." είπε ο νικητής στο Down Town αποκαλύπτοντας τα σχέδια του και τα όνειρα του.

Εντύπωση προκάλεσαν και τα όσα αποκάλυψε για τα σκληρά παιδικά χρόνια που πέρασε... "Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τόσο εύκολα. Έζησα δύσκολες καταστάσεις και είχα πολλά οικονομικά προβλήματα. Οπότε η μαγειρική, ανεξάρτητα από το ότι την αγάπησα, ήταν ένας τρόπος για να βγάλω εύκολα εισόδημα και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Δεν είναι και τόσο ωραίο το να γυρνάς σπίτι σου και να μην έχεις να φας..."