"Ντράπηκα με τον εαυτό μου"! Η αλήθεια για την σχέση της με τον Πανταζή και τα παιδιά του Δώρου  - Η Αθηνά Χρυσαντίδου βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Αποκλειστικά από το Youweekly.gr...

Μπήκε στο σπίτι του Power of Love, από τύχη και όχι για να βρει τον έρωτα!

Δέχτηκε απίστευτο bullying και κατηγορήθηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παίκτρια! Ο λόγος φυσικά για την Αθηνά Χρυσαντίδου! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Το κορίτσι θέλει βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη...

Η ξανθιά ψηλή νεαρή προκάλεσε πανικό και ερωτηματικά με την εμφάνιση της στο παιχνίδι και όλοι ζητούσαν απαντήσεις! Γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ στο youweekly.gr να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!

Της είχαν "χρεώσει" σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή! Ο τραγουδιστής είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στις ωραίες γυναίκες και η Αθηνά είναι ωραία! Είχε τελικά δεσμό όμως μαζί του;

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι!

"Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους, βρεθήκαμε μαζί σε μία έξοδο στα μπουζούκια και ήταν gentleman. Μου έβαζε ποτό ή μου έριχνε λουλούδια, αλλά μέχρι εκεί. Η σχέση μας ήταν πολύ τυπική και φιλική" λέει και ξεκαθαρίζει το τοπίο!

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην έρθει και στον άντρα που της έκλεψε την καρδιά στο παιχνίδι, στον Δώρο Παναγίδη! Η ίδια σε ένα gala ήταν αυτή που είχε θίξει το θέμα των παιδιών του Δώρου και αυτό το έχει μετανιώσει!

"Δεν θα με συγχωρήσω ποτέ γι'αυτό, λυπάμαι που το έκανα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και απορώ εκείνη τη στιγμή πώς μπόρεσα και ρώτησα ένα τέτοιο σοβαρό πράγμα στο gala. Επίσης δεν μ'άρεσε ο τρόπος που το είπα, φάνηκα πολύ κακιασμένη και όταν το είδα ντράπηκα με τον εαυτό μου." είπε η Αθηνά στεναχωρημένη...

Και το χαμόγελο ξαναέρχεται στα χείλη της με την επόμενη και τελευταία δήλωση της η οποία είναι και αυτή για τον σύντροφο της... "Ναι σκέφτομαι για ένα παιδί με τον Δώρο! Πιστεύω ότι θα έπαιρνε όλη την ομορφιά μας.Αλλά όχι ακόμα, είμαι πολύ μικρή."