"Πωλίνα αγαπάει τον Μανωλάκη" - Η μικρούλα από το "Καφέ της Χαράς" μεγάλωσε και είναι... hot!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Είναι νέα, ωραία και μεγάλωσε στον χώρο της τηλεόρασης. Στη μνήμη όλων έχει μείνει ως η "μικρή Πωλίνα" που αγαπάει τον Μανωλάκη, τον γιο του Δημάρχου στο ηρωικό Κολοκοτρωνίτσι!

Η "Πωλίνα" μεγάλωσε, έγινε μια sexy γυναίκα η οποία φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τον φακό του youweekly.gr και μίλησε για όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Είχαν συμφωνήσει να με διώξουν"! - Η Άννα Λορένη "καρφώνει" τους συμπαίκτες της στο Power of Love!

"Ο μπαμπάς μου δούλευε στην τηλεόραση πολλά χρόνια ως τεχνικό σε στούντιο και με έπαιρνε από νεογέννητο. Έτσι μεγάλωσα στον χώρο πίσω από τις κάμερες μέχρι που ήρθε το "Καφέ της Χαράς"! Με άφησε να παίξω έναν μικρό ρόλο επειδή τον παρακάλαγα" μας είπε για την πρώτη της εμφάνιση στη τηλεόραση.

Η υποκριτική όμως κάποια στιγμή τελείωσε για εκείνη αφού ο πατέρας δεν την άφηνε λόγω της πολύ μικρής της ηλικίας. "Μετά σπούδασα διαιτολόγος-διατροφολόγος και κομμωτική, αλλά δε με γέμιζε τίποτα απ΄όλα αυτά και πήγα μια μέρα κρυφά και γράφτηκα στη δραματική. Τώρα τελείωσα το 3ο έτος." δηλώνει και ξεκαθαρίζει πως το κεφάλαιο "ηθοποιός" ξανά ανοίγει!

"Με τον κύριο Χάρη Ρώμα, με τον κύριο Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Πάρη Σκαρτσολιά, άμα τους δω στο θέατρο εννοείται ότι θα μιλήσουμε... Με την Έφη Ρασσιά έχω πολύ καιρό να μιλήσω" λέει αναφερόμενη στους ηθοποιούς που γνώρισε την περίοδο που έπαιζε στο "Καφέ της Χαράς".

Πόσο δύσκολο ήταν όμως για μια κοπέλα στην ηλικία που ήταν η Πωλίνα να παίζει σε ένα σήριαλ που "έσπαγε' τα μηχανάκια της τηλεθέασης κάθε βράδυ; "Μου έλεγαν διάφορα στο σχολείο για πλάκα, όπως για παράδειγμα "Η Πωλίνα αγαπάει τον Μανωλάκη" Ευτυχώς δεν έχω δεχτεί bullying, έχω πάρει μεγάλη αγάπη.

Με τις φήμες που ακούγονται ότι θα ξαναγίνει το "Καφέ της Χαράς" πως αντιδρά; Θα ξαναπήγαινε; "Το έχω ακούσει κι εγώ και εννοείται πως αν μου γινόταν η πρόταση θα πήγαινα με κλειστά μάτια!" απαντάει ενθουσιασμένη!

Όταν έχεις την Πωλίνα Φιλίππου απέναντι σου, δεν μπορείς να μην την ρωτήσεις και για την προσωπική της ζωή! "Διανύω μια περίοδο κατά την οποία είμαι σε απόλυτο έρωτα, για πρώτη φορά στη ζωή μου τόσο πολύ! Με το αγόρι μου έχουμε δει μαζί το "Καφέ της Χαράς" και με... κοροϊδεύει συνέχεια!" λέει αφοπλιστικά!

Η Πωλίνα όμως έχει και ένα αδύνατο σημείο... Ποιος είναι αυτό; "Ζηλεύω πάρα πολύ, σε αρρωστημένη κατάσταση! Με τα χρόνια προσπαθώ να το μετριάσω..." δηλώνει αφοπλιστικά και αποκλειστικά στο youweekly.gr!