Survivor 2: Το μήνυμα του Χάρη Γιακουμάτου μετά την αποχώρησή του!

Survivor 2: Το μήνυμα του Χάρη Γιακουμάτου μετά την αποχώρησή του!

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό αποχώρησε ο Χάρης Γιακουμάτος από το Survivor!

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία και να στείλει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor αποκάλυψη: Αυτό είναι το ποσοστό ψήφων που πήραν Κατερίνα και Βιργινία!

"Μια μοναδική περιπέτεια τελείωσε για μένα χτες όπως και ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες που μου γέμισαν λιγο ακόμα το σακούλι της ζωής μου !!!! Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη προς όλους εσάς που με στηρίξατε σε αυτούς τους 6 μήνες που αγωνιζόμουν και θέλω να σας πω το πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από τα βάθη της καρδιάς μου !!!! Πραγματικά η στήριξη σας με έχει συγκινήσει και εύχομαι να φάνηκα άξιος της αγάπης σας.

Δείτε ακόμη: Power of love: Άγριο ξεφτίλισμα των Ελλήνων παικτών στην Τουρκία!

Μπορεί να μην καταφερα να βγω πρώτος αλλά για μένα θα είναι μεγαλύτερο έπαθλο αν μπόρεσα έστω και λίγο να αφήσω ένα αισιόδοξο μήνυμα στους συνανθρώπους μας που περνάνε δύσκολες στιγμές. Σε κάθε εμπόδιο που βρίσκουμε στη ζωή πάντα θα πρέπει να παλεύουμε με όλη μας την ψυχή, να ξεπερνάμε τα όρια μας και κάθε φορά που θα πέφτουμε , εκεί θα πρέπει να σηκωνόμαστε ακόμα πιο δυνατοί !!! Με χαμόγελο και αισιοδοξία όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστεύουμε και να προσπαθήσουμε!!!! #harisgiakoumatos#survivorgr #survivor2018#butterflyalldaybar #motivation#liveyourlife #dream #santodomingo#maxites #survivors #beyou #betrue", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα! Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Δείτε ακόμη: Τανιμανίδης - Μπόμπα: Είναι το πιο σαχλό ζευγάρι; Ή ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα;