Απίστευτες γελοιότητες! Τι άλλο θα κάνουν Μουτσινάς- Μακρυπούλια για να μείνουν στην επικαιρότητα;

Απίστευτες γελοιότητες! Τι άλλο θα κάνουν Μουτσινάς- Μακρυπούλια για να μείνουν στην επικαιρότητα;

Στιγμές χαλάρωσης για τον Νίκο Μουτσινά και την Ζέτα Μακρυπούλια, που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές....ύστερα από μία όχι και τόσο επιτυχημένη χρόνια!

Τι άλλο θα κάνουν για να προκαλέσουν αντιδράσεις; Αυτή τη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους ένα DIY video με κομμωτική! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Ποια είπε "χαζή" η Κατερίνα Ζαρίφη; Δεν πηγαίνει το μυαλό σας! (βίντεο)

Μάλιστα, το είδαμε και αυτό....

Η Ζέτα Μακρυπούλια, έδωσε και την συμβουλή της!

Δείτε ακόμη: Οικογένεια Σωκράτη Κόκκαλη: Τι λένε για την κοκαΐνη και την αιτία θανάτου;

"Κορίτσια έχω να σας προτείνω μια πολύ ωραία άσκηση εμπιστοσύνης! Θα σας δέσει ακόμα περισσότερο με τους φίλους σας και θα έχετε πάντα βαμμένη ρίζα! Το καλοκαιράκι λοιπόν που δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε κομμωτηριο, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας ετοιμάσει ένα τσαντάκι με τη βαφή σας. Ζητήστε του να σας δώσει οδηγίες και δοσολογίες!Έπειτα κοιτάξτε το φίλο σας στα μάτια και πείτε του: «Θέλω να ζήσουμε αυτή την εμπειρία μαζί, σε εμπιστεύομαι τόσο που είμαι έτοιμη να αφήσω τα μαλλάκια μου στα χέρια σου!» Αφεθείτε, διασκεδάστε το και τι μπορεί να πάει στραβά??? Καλοκαίρι είναι! Όλα περνούν!", έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια!

Δείτε ακόμη: Θυμάστε την μικρή Όλια από την σειρά "Λένη"; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Δείτε την ανάρτηση της:

Κορίτσια έχω να σας προτείνω μια πολύ ωραία άσκηση εμπιστοσύνης! Θα σας δέσει ακόμα περισσότερο με τους φίλους σας και θα έχετε πάντα βαμμένη ρίζα! Το καλοκαιράκι λοιπόν που δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε κομμωτηριο, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας ετοιμάσει ένα τσαντάκι με τη βαφή σας. Ζητήστε του να σας δώσει οδηγίες και δοσολογίες!Έπειτα κοιτάξτε το φίλο σας στα μάτια και πείτε του: «Θέλω να ζήσουμε αυτή την εμπειρία μαζί, σε εμπιστεύομαι τόσο που είμαι έτοιμη να αφήσω τα μαλλάκια μου στα χέρια σου!» Αφεθείτε, διασκεδάστε το και τι μπορεί να πάει στραβά??? Καλοκαίρι είναι! Όλα περνούν!