Κάηκε το σπίτι της Λαμπίρη - Η ίδια σώθηκε στο παρά πέντε στη φωτιά στο Μάτι! - Αποκλειστικές δηλώσεις!  

Κάηκε το σπίτι της Λαμπίρη - Η ίδια σώθηκε στο παρά πέντε στη φωτιά στο Μάτι! - Αποκλειστικές δηλώσεις!  

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη βίωσε τη φρίκη της φωτιάς και κινδύνεψε η ίδια να χάσει τη ζωή της!

Το σπίτι της Χριστίνας και του συζύγου της βρίσκεται ακριβώς στο Κόκκινο Λιμάνι, εκεί που βρήκαν και τον τραγικό θάνατο οι 25 συνάθρωποι μας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δεν έχει τέλος η τραγωδία! - Σοκ με την ταυτότητα του νεκρού στο Μάτι Αττικής!

Η φωτιά που έκαψε τα πάντα στη περιοχή δυστυχώς έκαψε και το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη η οποία σώθηκε σαν από θαύμα τελευταία στιγμή.

Δείτε ακόμη: Ψινάκης, η ντροπή της Ελλάδας! Η απόλυτη ξεφτίλα, να καίγεται ο Δήμος σου και εσύ να γλεντάς στην Μύκονο! Ουστ....

Η ίδια και ο σύζυγος προσπασθούσαν μέχρι και την ύστατη ώρα να σώσουν το σπίτι που δυστυχώς τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δείτε ακόμη: Έκτακτη ανακοίνωση: Αυτός είναι ο επίσημος αριθμός των νεκρών από την Πυροσβεστική! (βίντεο)

Το youweekly.gr επικοινώνησε με την Χριστίνα Λαμπίρη προκειμένου να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν . Η παρουσιάστρια μιλώντας στην Τζώρτζια Συρίχα της είπε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δείτε ακόμη: Σε κατάσταση σοκ γνωστή παρουσιάστρια! - Λύγισε στον "αέρα" με τις εικόνες της καταστροφής (βίντεο)

"Ασ'τα Τζώρτζια! Καταστραφήκαμε εντελώς! Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην ταβέρνα που απανθρακώθηκαν 25 συμπολίτες μας... Σε πληροφορώ ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δυο πολύ κολλητοί φίλοι του άνδρα μου... Εμείς ούτε που καταλάβαμε τι συνέβη! Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η φωτιά μας περικύκλωσε μέσα στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε να σώσουμε ότι σωζώτανε!

Δείτε ακόμη: Άστεγη η Ζωζώ Σαπουτζάκη! Τι συνέβη με το σπίτι της στην Κινέτα;

Εγώ ειλικρινά σου μιλάω ούτε που έχω καταλάβει πως τελικά σώθηκα! Το σπίτι μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Έμεινε μόνο ένα δωμάτιο από όλο το σπίτι και τώρα μαζεύω σε κούτες ότι έχει σωθεί για να σηκωθώ να φύγω. Το σπίτι του αδερφού του άντρα μου Θανάση, είναι ακριβώς δίπλα από το δικό μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Τζώρτζια δεν θέλω να πούμε κάτι άλλο. Πραγματικά είμαι σε απίστευτη σύγχυση και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σώσαμε τη ζωή μας!"

Αυτά είπε η Χριστίνα Λαμπίρη αποκλειστικά στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα.

(Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από παλιότερη συνέντευξη της Χριστίνας Λαμπίρη στο σπίτι της αποκλειστικά στο φακό Youweekly.gr)