Φωτιές Αττική: Δραματική έκκληση από τις Αρχές, αστυνομία, πυροσβεστική, δήμους! Τι ζητάνε από τους πολίτες;

Μας αφορά όλους!

Φωτιές Αττική: Δραματική έκκληση από τις Αρχές, αστυνομία, πυροσβεστική, δήμους! Τι ζητάνε από τους πολίτες;

Μία εξαιρετικά σημαντική είδηση σας μεταφέρει το Youweekly.gr gr πριν από λίγα λεπτά οι αρχές κάνουν δραματική έκκληση σε όλους τους πολίτες της Αθήνας να βοηθήσουν έτσι ώστε να εντοπιστούν οι αγνοούμενοι.


Συγκεκριμένα μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Αlpha οι αρχές καλούν τον κόσμο επειδή έχουν ανοίξει οι δρόμοι προς το Μάτι και το Μαραθώνα όποιος δεν έχει δουλειά στην περιοχή να μην πηγαίνει εκεί με τη μηχανή του ή το αυτοκίνητο του από απλή περιέργεια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Κάηκε και το σπίτι του Δημήτρη Αρβανίτη στο Μάτι! Το σπαρακτικό post του γιου του!


Αυτή τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από περίεργους που πάνε να δούνε τι ακριβώς έχει συμβεί. Με αυτόν τον τρόπο δυσκολεύονται τα συνεργεία να κάνουν τη δουλειά τους. Άρα όποιος δεν έχει δουλειά στην περιοχή και δεν έχει κάποιον συγγενή που αγνοείται να μην κατευθύνεται στο Μάτι το Μαραθώνα και την Ραφήνα.

Δείτε ακόμη: Δεν έχει τέλος η τραγωδία! - Σοκ με την ταυτότητα του νεκρού στο Μάτι Αττικής!


Σε αυτές εδώ τις δύσκολες ώρες η ανθρωπιά ας παίξει το ρόλο της. Δεν έχουμε κανένα λόγο όλοι εμείς που δεν έχουμε αγνοούμενους ή δεν ζούμε στην περιοχή να πηγαίνουμε εκεί από απλή περιέργεια για να βγάλουμε φωτογραφίες στο κινητό μας.

Δείτε ακόμη: Στο Κόκκινο Λιμάνι ο Σάββας Πούμπουρας! Το post γροθιά στο στομάχι στα social media!