Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Όλοι θα υποφέρουν!" - Η προφητεία του Άγιου Παΐσιου για τις καταστροφές

Δείτε τι είπε....

News 26.07.2018 09:44
Follow us on Google News

Είναι γεγονός πως αυτή η καταστροφή που βιώνει η Αττική εδώ και 3 μέρες είναι άνευ προηγουμένου και η είδηση της έπεσε πραγματικά σαν βόμβα στα ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ήταν όμως τόσο απροσδόκητη όσο νομίζουμε; Κι όμως ο Άγιος Παϊσιος είχε κάνει προβλέψεις για την καταστροφή που βρήκε τη χώρα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το άγριο ξέσπασμα της Χριστίνας Λαμπίρη! «Μέσα σε τρία τέταρτα έζησα την καταστροφή....» (Βίντεο)

Ο Άγιος Παϊσιος κατά καιρούς μιλούσε στου ανθρώπους για τα δεινά που προέβλεπε όιτ θα έρθουν. Έτσι και αυτή τη φορά, ο γέροντας είχε κάνει αναφορά για τις καταστροφές που επρόκειτο να πλήξουν τη χώρα.

Τα λόγια του ήταν ακριβώς αυτά:

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Άστεγη η χήρα του Θοδωρή Αγγελόπουλου! Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τους...

"Είθε να μην επιτρέψη ο Θεός να έρθουν δύσκολες μέρες, αλλά αν έρθουν, με έναν μικρό σεισμό, με ένα τράνταγμα, θα σωριάσουν ολόκληρες αδελφότητες, ολόκληρα μοναστήρια, γιατί ο καθένας θα πάη να σώση τον εαυτό του και θα τραβήξη την πορεία του.

Χρειάζεται πολλή προσοχή, για να μη μας εγκατάλειψη ο Θεός. Οι ψυχές να έχουν κάτι πνευματικό. Αυτό σας τιμάει. Θα γίνει μεγάλο τράνταγμα. Τόσα σας λέω, τόσο σκληρά έχω μιλήσει! Εμένα κάτι να μου έλεγαν, θα προβληματιζόμουν, θα σκεφτόμουν γιατί μου το είπαν, τι ήθελαν.

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Και η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση έχασε το σπίτι της! Το σπαρακτικό μήνυμα στα social media!

Γιά να μην πω βράδυα, ένα βράδυ δεν θα κοιμόμουν. Αν δεν έβλεπα τα δύσκολα χρόνια που έρχονται, δεν θα ανησυχούσα τόσο. Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι αργότερα θα δυσκολευθήτε πολύ. Δεν με καταλαβαίνετε. Τότε θα με καταλάβετε.

Να στηριχτείτε ακόμη περισσότερο στον Θεό. Θα έχουμε πιο δύσκολα χρόνια. Ακόμη είναι άγουρα τα ...; φρούτα· δεν ωρίμασαν. Όταν εσείς θα είστε ώριμες πνευματικά, ξέρετε τι θα είστε; Όχυρο. Όχι μόνο για εδώ, αλλά θα μπορείτε να βοηθάτε και πιο πέρα.

Γιατί, διαφορετικά, θα έχετε και εσείς ανάγκη από ανθρώπινη βοήθεια και προστασία. Καί ξέρετε τι κακό είναι ένα μοναστήρι, με ένα σωρό αδελφές, να έχη ανάγκη από λαικούς;

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικές εικόνες από το Μάτι: Μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκε από τον χάρτη!

Σήμερα ο μοναχός πρέπει να ζήση πνευματικά, για να είναι έτοιμος να ξεπεράση μια δυσκολία. Να ετοιμασθή, για να μην τον στενοχωρήση η στέρηση, γιατί μετά μπορεί να φθάση στην άρνηση. Θα έρθη εποχή που θα ξεραθούν τα ποτάμια, όλοι θα διψάσουν, όλοι θα υποφέρουν.

Γιά μας τους μοναχούς δεν είναι τόσο φοβερό· εμείς και να διψάσουμε, πρέπει να διψάσουμε, γιατί εμείς ξεκινήσαμε για κακουχία. Ο,τι δεν έκανα εκουσίως ως καλόγερος, θα πω, το κάνω τώρα ακουσίως, για να καταλάβω τι θα πη καλόγερος. Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου."

Share