Η Μέγκαν και ο Χάρι παραβιάζουν (ξανά) το πρωτόκολλο! - Το παθιασμένο φιλί μπροστά στις κάμερες!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξόργισαν το βασίλειο!

Η Μέγκαν και ο Χάρι παραβιάζουν (ξανά) το πρωτόκολλο! - Το παθιασμένο φιλί μπροστά στις κάμερες!

Η αλήθεια πως δεν είναι λίγες οι φορές που η νέα πριγκίπισσα Μέγκαν Μάρκλ έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο παλάτι με τις εκτός πρωτοκόλλου κινήσεις της.

Η ίδια έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την εμφάνισή της στο Sentebale Polo Cup στο Berkshire, στο οποίο συμμετείχε και ο σύζυγος της πρίγκιπας Χάρι, αλλά και με την προκλητική κίνηση προς εκείνον, το οποίο είναι κάτι που πραγματικά δεν έχει τολμήσει κανένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας μέχρι τώρα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η κόντρα στην οικογένεια και η κατάθλιψη του γιου της!

Για να είμαστε και σωστοί, το ζευγάρι συνηθίζει να αφήνει άφωνη την βασιλική οικογένεια με τις κινήσεις του και η τελευταία φορά δεν αποτελεί εξαίρεση! Τι συνέβη όμως;

Στο τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα όπου κέρδισε η ομάδα του πρίγκιπα, η σύζυγός του αποφάσισε να τον συγχαρεί με τον δικό της τρόπο, δίνοντάς του ένα παθιασμένο φιλί μπροστά σε κοινό και κάμερες.

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά! Πασίγνωστος ηθοποιός μιλάει για τον χωρισμό και την εξάρτηση στα ναρκωτικά!

Το φιλί μάλιστα κράτησε για αρκετή ώρα προκαλώντας την έκπληξη και τα σχόλια όσων παρευρίσκονταν στην εκδήλωση, αλλά και όσων αντίκρισαν το γεγονός στα μέσα ενημέρωσης.

Το ζευγάρι περπάτησε αγκαλιασμένο προς το σημείο της απονομής των βραβείων, ενώ μάλιστα το φιλί δόθηκε την ώρα που βραβευόταν ο Πρίγκιπας Χάρι, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αγνοήσει επιδεικτικά τον άνδρα που τον βράβευε και να φιλήσει την σύζυγό του, η οποία βρισκόταν ακριβώς δίπλα του.

Δείτε ακόμη: Σοκ για την Eλιάνα Χρυσικοπούλου: Κάηκε το σπίτι της θείας της στο Μάτι!

Τέλος, οι νεόνυμφοι δεν σταμάτησαν να παραβιάζουν τους βασιλικούς κανόνες και συνέχιζαν να περιπατούν χέρι χέρι κατά την έξοδό τους, πράγμα που επίσης δεν έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.